Jij bent in de positie om een TeaTag artikel te kopen. Om überhaupt iets leuks te kunnen kopen. Voor jezelf of voor iemand anders. Niet iedereen zit in deze luxe positie. Daarom heb ik "You've been Tagged" kaartjes ontworpen.  

 

Wat kun je met deze kaartjes doen?

Je kunt een vriend, vriendin of zelfs een vreemde eens verrassen met een klein cadeautje of een lief gebaar. Betaal eens spontaan voor iemand die je niet kent een kopje thee. Reken eens voor die moeder met 3 kinderen het brood af in de winkel. Als diegene je verrast aankijkt geef je dit kaartje. Er eerst iets opschrijven en - al dan niet samen met een cadeautje -  voor iemand achterlaten kan natuurlijk ook. Schrijf de reden waarom je iets geeft, alleen je naam, of laat het anoniem achter. Wat jij passend vindt. Natuurlijk kun je ook wat extremer gaan. Jij bepaalt hoe ver je wilt gaan om iemand te verrassen of te helpen. 

Bij iedere bestelling stop ik een aantal kaartjes. Ze zijn ook los te bestellen. Gratis, per 5 stuks. Je betaalt alleen de verzendkosten. 

 

Heb jij een kaartje van iemand gekregen?

En wil je vertellen wat je overkomen is? Vertel dan je verhaal hieronder in het 'gastenboek'. Dat kan ook anoniem. Wil je graag een foto delen of vertellen wat je voor iemand anders hebt gedaan deel het op onze Facebookpagina. Onder de post "Tagged kaartjes". En tag degene die jou verrast heeft. Mijn volgers vinden dat vast erg leuk om te lezen en het geeft ook hen weer inspiratie.

 

Bestel hier kaartjes.

Wil jij je ervaring delen? Dat kan hieronder.


Commentaren: 0