Spoiler alert

Het ziet er een beetje uit als braille maar hier staat toch echt 14%... Het is bijna Valentijnsdag. Mijn man zit in Seattle, Amerika. Niet echt een romantische Valentijn dus dit jaar. Daarom maak ik het zelf maar een beetje feestelijk door alleen op die dag 14% korting te geven. Op alles in de webshop. Het enige dat je hoeft te doen is deze (hoe kan het ook anders) code Valentijn te gebruiken bij je bestelling.

 

Wat wel echt een feestdag is (en dan is hij ook alweer terug) is mijn verjaardag op 16 februari. Die dag geef ik iedereen die een bestelling doet in de webshop een weckpotje thee cadeau. Welke blend? Dezelfde als die je zelf besteld in de webshop dus waarvan ik zeker weet dat je hem - of degene aan wie je hem geeft- lekker vindt. 

 

De feestelijkheden gaan hier nog even door in de maand februari. Op 21 februari krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. Omdat het casco word opgeleverd is er nog geen verhuisdatum gepland, maar dat het zowel om te wonen als om te werken een paleisje wordt dat staat vast.