Links die het bekijken waard zijn.

 

Thee en ... servies

Woon je op Goeree overflakkee of in Zeeland dan is het theeservies van De servieskast een hele leuke optie om onze thee uit te drinken.

 


 

Thee en ... koekjes

Een koekje bij de thee. Heel normaal. Maar wil je een keer een bijzonder koekje, neem dan eens een kijkje bij Droomkoekjes.

 


 

Thee en ... plankjes

Neem eens een kijkje op de facebookpagina van de Houtnijverij. Zij maken niet alleen onze theeplankjes maar ook de mooiste andere producten van hout.

 


Thee en ... handwerken

Ben jij ook zo verslaafd aan haken of breien? Vergeet dan niet af en toe ook wat te drinken. Thee bijvoorbeeld. De mooiste haakpatronen en uiteraard ook de garens om het mee te maken vindt je bij YLA lifestyle en wol.

 


Thee en ... tasjes

Onze paarse goodiebags worden met liefde gemaakt door Joke van UMH Creaties. Maar zij maakt natuurlijk nog heel veel meer leuke dingen van vilt. In de kleur die jij wilt. 

 


Thee en ... andere kraamcadeautjes

Een weckpotje met anijsthee is een lekker cadeautje voor de kersverse moeder. Wil je daar toch nog iets voor de baby bijdoen, neem dan eens eens kijkje op de website van YesforYou. 

 


Thee en ... en warme voeten

Zie jij jezelf al liggen met een boek en een kop thee op een warm schapenvachtje? Bij Blom Wol bieden ze de warmste vachtjes aan. Of sloffen, ook fijn voor warme voeten.

 


Thee en ... proeverijen

Zo'n twee keer per jaar (met Pasen en in de oktober woonmaand) zijn wij te vinden bij Tieleman keukens. Altijd gezellig om even doorheen te lopen, ook als je geen keuken nodig hebt.