Jij bent in de positie om een TeaTag artikel te kopen. Om überhaupt iets leuks te kunnen kopen. Voor jezelf of voor iemand anders. Niet iedereen zit in deze luxe positie. Daarom heb ik "You've been Tagged" kaartjes ontworpen.  

 

Wat kun je met deze kaartjes doen?

Je kunt een vriend, vriendin of zelfs een vreemde eens verrassen met een klein cadeautje of een lief gebaar. Betaal eens spontaan voor iemand die je niet kent een kopje thee. Reken eens voor die moeder met 3 kinderen het brood af in de winkel. Als diegene je verrast aankijkt geef je dit kaartje. Er eerst iets opschrijven en - al dan niet samen met een cadeautje -  voor iemand achterlaten kan natuurlijk ook. Schrijf de reden waarom je iets geeft, alleen je naam, of laat het anoniem achter. Wat jij passend vindt. Natuurlijk kun je ook wat extremer gaan. Jij bepaalt hoe ver je wilt gaan om iemand te verrassen of te helpen. 

Bij iedere bestelling stop ik een aantal kaartjes. Ze zijn ook los te bestellen. Gratis, per 5 stuks. Je betaalt alleen de verzendkosten. 

 

Heb jij een kaartje van iemand gekregen?

En wil je vertellen wat je overkomen is of wat jij voor leuks voor iemand anders hebt gedaan? Vertel dan je verhaal hieronder in het 'gastenboek'. Dat kan ook anoniem.  Dit geeft anderen vast ook weer inspiratie om iets voor een ander te doen.

 

Bestel hier je gratis kaartjes.

Wil jij je ervaring delen? Dat kan hieronder.


Commentaren: 4
 • #4

  Shirley (donderdag, 15 augustus 2019)

  Ahhh zo lief... Ik vond zo'n TeaTag kaartje in mijn broodtrommel. Van mijn lieve vriendje. Dat de lunch de volgende dag bij een lunchroom bij ons in de buurt zou plaatsvinden. Yes, even geen zelf gesmeerde boterhammen. Het was een heerlijke en gezellige lunch, heb echt genoten.
  Leuk idee trouwens, die kaartjes! grtz Shirley

 • #3

  Louise (maandag, 12 augustus 2019 14:50)

  Ik werd heel leuk verrast met een kaartje van TeaTag 'you've been tagged' op mijn nieuwe auto. In de garage lag er een zakje thee met kaartje op de motorkap. Dat was nog eens een verrassing. Dankjewel hier voor!

 • #2

  Teye (woensdag, 24 april 2019 13:39)

  Werd leuk verrast was de 100 ste klant kreeg bij mijn bestelling een paar zakjes lekkere chocola. Dank je wel

 • #1

  Kika (maandag, 22 april 2019 11:49)

  Wat leuk... kom ik terug ik mijn stand ligt er een super lief kaartje met inhoud voor kika . Dankjewel namens de kids waar wij het voor doen .