Warm en stijlvol of strak en modern. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

De geoliede eikenhouten plankjes  zijn erg stijlvol en staan mooi in elk interieur. Maar bestaat jouw interieur vooral uit witte meubels dan past dit whitewash plankje daar natuurlijk veel beter bij. Daarom zijn zij vanaf nu ook verkrijgbaar in de webshop. 

 

Tja, wat moet ik er verder nog over vertellen? Buiten dan dat deze nieuwe lading plankjes ook weer met heel veel inzet en plezier zijn gemaakt door de Houtnijverij en dat mijn man ze voor jullie heeft gelakt met whitewash. Drie lagen maar liefst dus de plankjes zijn goed beschermd tegen vocht en vlekken. De plankjes oliën heb ik zelf gedaan. Heerlijk in de tuin, 25 graden, onder een parasolletje. Werken is soms helemaal zo zwaar nog niet. Ik hoop dat jullie er net zoveel plezier aan gaan beleven. Ik zou er dan alleen wel even wat potjes thee bij bestellen.

De High Tea Experience is terug

 

Een High Tea Experience bij jou thuis. Met 5 soorten thee die jij wil. Gebak wat jij wil en uitnodigen wie jij wil.  Klinkt goed toch?

Vanaf vandaag is deze experience weer beschikbaar.

 

TeaTag zou TeaTag niet zijn als we dat niet nèt iets anders aanvliegen dan de meeste aanbieders. Wil je geen klassieke High Tea maar bijvoorbeeld allemaal losse TeaTag muffins, of een soort van bruidstaart om subtiel (ahum) aan te kondigen dat je gaat trouwen. Of maak middels een geslachtstaart bekend of je een jongen of een meisje verwacht, met daarbij natuurlijk de anijsblend met muisjes. Heerlijk..

Er zijn nog meer opties hoor. Wij zijn van alle markten thuis. Alles kan in overleg. Te boeken vanaf 8 personen. Tot maximaal 20 personen.

Het ligt er maar net aan hoe groot je jouw feestje wil.

 

Ik nodig je van harte uit eens op de High T pagina te kijken en vragen kunnen altijd worden gesteld. Beantwoorden doe ik ze graag. Ben je eruit? Dan stel ik één persoonlijk product samen wat met 1 klik op te muis voor jou wordt vastgelegd. Superhandig.

 

Oh ja, voor de mensen die de vorige High Tea Experience nog kennen (die bij bedrijven worden gehouden). Die komen ook terug hoor. Maar dan georganiseerd vanuit de bedrijven. TeaTag is dan onderdeel van het geheel. 

 

Een derde variant is ook in de maak. Ook leuk! Daarover later meer.

 

Wil jij ook alles als eerste lezen, weten en proeven?

Maar ook:  Meedoen aan leuke acties. Meebeslissen over nieuwe TeaTag producten. Lekker met andere mensen praten over thee of recepten uitwisselen over al dat lekkers wat je bij de thee kunt eten. Bak je zelf graag?

Gezellig meedoen met het insturen van leuke foto's en zo af en toe een TeaTag challenge winnen behoren ook tot de mogelijkheden. 

Kortom het wordt een gezellige club die los staat van de bestaande TeaTag Facebookpagina. 

 

Waarom deze groep?

Ik kan dit alles toch ook op de gewone pagina zetten? Ja. klopt! Alleen komt het dan bij bijna niemand meer aan of de berichten worden genegeerd door mensen die de pagina in een ver verleden eens geliked hebben. Niet efficient en al helemaal niet gezellig. Eigenlijk gewoon best frustrerend. 

Met het opzetten van deze besloten  groep bereik ik echt de mensen die geïnteresseerd zijn in thee en in TeaTag.  Ben jij zo iemand? Dan heb ik je er heel graag bij.  De url om je aan te melden is https://www.facebook.com/groups/teatagshares/

Let's share.....

 

 

 

Vaderdag 2017

Zondag 18 juni is het alweer zover. Vaderdag! Dus de tijd breekt aan om een cadeau voor hem te gaan zoeken. De nodige aftershaves, boeken, en sokken zullen dit jaar wel weer de revue passeren. Maar wil je eens origineel zijn, geef vader dan eens thee cadeau. Dan moet hij er wel van houden natuurlijk, maar dat spreekt voor zich. En zo'n stoer plankje vindt toch iedereen leuk. Vul hem met zijn favoriete blends. Eventueel aangevuld met een zeef en hij kan elke avond voor de buis van jouw cadeau genieten. Wekenlang.

 

En als jij de moeite wilt nemen die blends bij elkaar te zoeken krijg je van mij 50 gram van je eigen favoriete theeblend cadeau. Om ook met TeaTag kennis te maken. Ik zou zeggen: kijk even rond  in mijn webwinkel. In het "opmerkingen" veld bij je bestelling mag je opgeven welke thee jij er graag gratis bij wil.

 

Voor ik het vergeet: Heb je een jonge zoon of dochter die iets leuks en betaalbaars zoekt voor papa of opa, dan is 1 weckpotje in een cadeaudoosje misschien een leuk idee. Kost maar € 10,20 inclusief verzendkosten. 

 

Ik wens iedere vader in ieder geval alvast een hele fijne vaderdag. Die van mij kijkt van boven met me mee.

 


Handenvol....thee

handenvol thee

 

Alle voorbereidingen voor moederdag zijn afgerond. Er worden gelukkig een aantal moeders verrast met een TeaTag box.

Maar nu: Eigenlijk staat er wel erg veel op het To do lijstje.

Ik ga de High tea experience een beetje aanpassen. Daar komen meerdere opties van. Er komen leuke subscription boxen aan. De themaboxen bevatten nu alleen nog 4 potjes thee, maar daar komt ook een cadeautje in dat bij de gelegenheid past. Daarnaast gaat er over 1,5 maand een heel leuk theehuis open in Ouddorp dat ik mag gaan leveren. Dit wordt tevens een verkooppunt van alle TeaTag artikelen. Leuk om naar uit te kijken dus. 

 

Verder komen er een paar braderieën aan en ga ik de website nog wat warmer maken, met wat meer beleving. Door het volgen van een minicursus en daardoor een kritisch naar mijn eigen website te kijken zie ik toch een aantal dingen die veel beter kunnen. Dus ik ga ook nog eens heerlijk aan de slag met foto's en teksten.

Kortom.. de komende weken heb ik mijn handen vol. Maar dat gaat het waard zijn.