Advent 2017

Advent 2017. Doe jij ook mee voor kortingen en leuke extra's ?

Officieel begint het morgen. Advent 2017.  Drie weken lang leuke acties, aanbiedingen en extra's voor alle nieuwe en bestaande TeaTag klanten.

Je kunt deze acties volgen op de Facebookpagina. Maar ook op de homepage zal vanaf morgen elke ochtend de nieuwe actie of aanbieding te zien zijn. Soms kun je er zo gebruik van maken. Soms moet je er wat voor doen. En soms moet je zorgen dat je er snel bij bent.

 

Ben jij er bij vanaf morgen?

 

 

Soms zit het mee, soms zit het tegen

 

Dan ben je met iets leuks bezig waarvan je hoopt dat het dit jaar nog lukt om aan jullie te introduceren.

Helaas ben ik hierbij afhankelijk van derden en die nemen het allemaal niet zo nauw. Een opdracht. Yeahh, Je zou zeggen dat ze er blij mee zijn. Ik in ieder geval wel. Dankbaar voor elke opdracht die ik krijg. 

 

Maar zoals het een ondernemer betaamd recht ik mijn rug, ga ik bellen, mailen, rondsnuffelen en met nieuwe mensen kennismaken en dan moet het gewoon in 2018 helemaal goed komen. Eerst maar eens genieten van de komende Feestdagen.  

Relatiegeschenken

Hartverwarmende relatiegeschenken

 

Het is er alweer tijd voor: relatiegeschenken. 

Voor personeel, zakenrelaties, zakenpartners en/of klanten. Of je nu iets kleins geeft of groots uitpakt, hartverwarmend is het altijd. 

Van een zakenrelatie van mij heb ik al een paar opdrachten gekregen, ook voor de komende feestdagen. De uitdaging om daar iets leuks van te maken heb ik geaccepteerd en volgens mij ook wel goed uitgevoerd. De grootste uitdaging voor mij zit hem in het bedenken van iets om hèm te bedanken voor zijn klandizie in 2017.In dit geval is thee dan weer een beetje afgezaagd ;-)

Maar ook dat gaat goed komen.

 

Heb jij nou ook een aantal zakenrelaties waar je graag iets aan wilt geven? Neem even contact met mij op. Dan verzin ik wel weer een gepast bedankje voor jouw klandizie.

Het lijkt wel Thanksgiving.

 

0 commentaren

Reserveer nu alvast je Kerst cadeau tasje

Schrijf je in en ze wordt persoonlijk voor jou gemaakt.

 

Misschien ken je haar al? Onze vilten goodiebag met TeaTag producten. Je spaart haar gratis bij elkaar als je producten in onze webshop koopt.

 

Maar ze komt ook beschikbaar als kerstcadeautje. Boordevol heerlijke TeaTag Kerstgoodies. Met een weckpotje thee naar keuze + een navulling, chocolade, English fudge, chocolademelk, en een theezeefje. Een ontzettend leuk cadeautje voor een theeliefhebber. Of voor jezelf natuurlijk. Het tasje is herbruikbaar. En echt superhandig als je maar een paar persoonlijk dingen hoeft mee te nemen. 

 

Deze tasjes worden door UMH creaties op bestelling gemaakt. Dus wil je er eentje bemachtigen, schrijf je dan in vóór 11 november. 

Op die datum ontvang jij de factuur en na betaling gaan wij voor je aan de slag. Woensdag 6 december worden de tasjes op de post gedaan. Wil je het eerder omdat het een Sinterklaascadeautje is, geef dat dan even aan.

 

De prijs van deze verwentas is € 29,95

 

Wil je er eentje reserveren? Stuur ons dan even een mailtje.

 

 

 

De laatste braderie

 

Het is al eerder aangekondigd. Ik ga stoppen met de braderieën.

Het is serieus leuk om contact met mensen te hebben, maar het gesleep, de uren de ik ermee kwijt ben en het afzien in slecht weer. Het is voldoende zo. Het is tijd voor iets anders.

 

De laatste braderie is aanstaande zaterdag 16 September van 12.00 uur tot 22.00 uur op het Beverwijcksplein in Dordrecht. Tijdens de Dordrecht Pride. Natuurlijk ga ik daar nog volop van genieten. Al die feestende, vrolijk uitgedoste mensen moeten wel een positieve vibe overbrengen.

 

Er zijn nog 6 mystery boxen over van de vorige braderie.. Mee te nemen voor € 15,00. De winkelwaarde ligt aanzienlijk hoger.

Speciaal voor braderieën maakte ik altijd navulzakjes thee t.w.v. € 5,00.  Daar kun je er nu 3 van meenemen voor € 12,50.

 

Wél introduceer ik daar nog 1 nieuw item.. De vilten goodiebag gevuld met allerlei lekkers, normaal bij elkaar te sparen met TAGS,  ga ik ook aanbieden als kerstcadeau. Wil je er op tijd één bemachtigen dan kun je je daarvoor inschrijven. Een intekenlijst ligt ernaast.

 

Ben je in de buurt , kom je dan gezellig even kijken?