Durf jij hem te kopen?

De TeaTag mysterybox. Durf jij het aan?

 

En daar is hij dan. De TeaTag mystery box. Een box waarvan je niet van tevoren weet wat erin zit. Spannend hè.. Maar ook leuk! En lekker! En verrassend. Het zou zomaar kunnen dat elk artikel dat erin zit ook nog eens los ingepakt is. Wat een feestje om uit te pakken!

 

Iedereen koopt regelmatig online. Ik ook, jij ook. Ik ga ervan uit dat je dan ook weet wat je besteld dus zodra de postbode langskomt is het eigenlijk geen verrassing meer wat er nou in dat pakket zit. Hoe leuk is het dan dat je eens iets besteld waarvan je NIET weet wat het is.. Verras jezelf!

 

De box is ook grappig als cadeautje voor iemand die ook wel van verrassingen houdt. Persoonlijk ken ik niemand die daar niet zo op zit te wachten. Maakt het ook voor jou spannend, want je weet zelf ook niet wat je geeft.

 

Ik beloof namelijk dat het voor die € 19,95 een box is die zijn geld meer dan waard is. 

Durf jij hem te kopen? klik dan snel hier. 

 

Heel veel uitpakplezier. 

 

 

p.s. Je koopt deze box omdat je het leuk of spannend vindt, had je liever een ander smaakje of ander artikel erin gehad is dat geen reden om de box te retourneren.

Ik ga een stapje verder.

Afscheid van de braderieën.

 

Al bijna 3 jaar ben ik regelmatig op braderieën, markten en fairs te vinden. Ondanks dat het erg leuk is om contact met mijn klanten te hebben en dat het goed is om aan mijn naamsbekendheid te werken merk ik ook dat het erg veel gesleep is tegen meestal wat tegenvallende inkomsten. Ik ben wat weggewaaid en natgeregend zeg. Spullen vielen om ( ik ben ook zo lekker handig....) gedoe met parkeren.. Ik weet nog dat ik zo blij als een kind was dat ik in het Feyenoord stadion mocht staan, dat was uniek.. Twee dagen compleet weg geregend, en de derde dag werd in verband met code rood zelfs afgelast. Zonde.

 

Tijd dus om mijn horizon te verbreden en mijn aandacht op andere dingen te gaan vestigen. 

Proeverijen bij bedrijven, High tea experiences bij bedrijven of bij mensen thuis zorgen er toch voor dat ik nog met (potentiële ) klanten in contact blijf. Dus dat stukje hoef ik gelukkig niet te missen.

 

Omdat er nog wel een paar in de planning staan ga ik die natuurlijk wel gewoon doen. Vol goede moed.

 

De eerste is in Voorschoten. Op 29 en 30 juli zijn daar de paardendagen. In combinatie met kermis en een braderie. Altijd leuk, en gezellig druk heb ik begrepen. Omdat ik bij Belle Boutique een plank huur sta ik daar 30 juli met een vrolijke kraam voor de winkel. ( in de Schoolstraat). Iedereen krijgt die dag 10% korting op alle producten. Zowel bij mijn kraam als in de winkel. Het duurt van 11.00 tot 17.00 uur.

 

Op 26 augustus sta in in Fijnaart. Eens kijken of Mariska Bauer een plankje bij me komt kopen. Zou leuk zijn ;-)

Verdere gegevens heb ik daar nog niet van.. Die komen later.

 

En op 16 september ben ik uitgenodigd door de organisator van de Dordrecht pride om een kraam te 'vullen'.. Op zich wel een leuke uitdaging.

Ik heb plankjes, ik heb potjes, ik heb tegen die tijd roze eendjes, roze,paarse en groene ballonnen zal ik voor ze opblazen.En ik heb lekkere thee natuurlijk. Dat moet  helemaal goed komen.

 

En daarna..... is het gedaan.. buiten een tweetal uitzonderingen ( tja tegen sommige kun je gewoon geen nee zeggen). 

 

Ga ik de mensen missen: ja... ga ik het gesleep en gedoe missen: nee.

 

Ik zie jullie graag in de webshop of ergens op een proeverij / high tea experience.

 

Theeplankjes op een gehuurd plankje

In ieder geval de komende drie maanden staan mijn producten op een plank bij concept store Belle Boutique in Voorschoten. (Schoolstraat 98) Een mooie gelegenheid voor webshops als je producten liever eerst even in het echt bekijkt. In principe is alles zelf samen te stellen maar dat is daar natuurlijk een beetje lastig. Dus ik heb zelf een keuze gemaakt en enkele voorbeelden neergezet. Van kleine potjes en navullingen tot de boxen en grote plankjes. Ga er gerust eens even kijken. 

 

Bovendien organiseert Voorschoten 30 juli een Paardenmarkt.. De oudste van Nederlands zelfs. En er is kermis. Hèt recept voor drukte en gezelligheid. Ook dan sta ik daar met een kraam in de Schoolstraat om mijn producten te presenteren. 

Ook dan is iedereen ook van harte welkom.

Twee nieuwe blends

Je zal toch maar van Anijsthee houden maar het dan moeten kopen met felroze of babyblauwe tag. En muisjes.. Niks mis mee, maar als je nou even niet in die babyfase zit is het wel een beetje vreemd.

Vandaar dat deze blend - genaamd Aniseed mix- er nu ook is zonder de muisjes erin. De smaak blijft hetzelfde. Ik heb wel beide varianten met elkaar gemend zodat het er alsnog vrolijk uitziet met blauwe en roze korenbloemen. En een Paarse tag.

 

Daarnaast is nieuw in de collectie: Masala chai. Een veelgevraagde blend waar je als TeaTag fan nu eindelijk ook van kunt genieten. Verkrijgbaar in weckpotje maar natuurlijk ook als 100 grams navulling.

 

Is het je trouwens opgevallen dat de tags ook vernieuwd zijn? Zij zijn nu in 2 delen in plaats van 1. Zodat de tags keurig blijven hangen en niet wijd open gaan staan.

 

Een nieuwe voorraad Chai is onderweg van Engeland naar Nederland. Dus uitproberen kan straks volop. 

Enjoy.

Warm en stijlvol of strak en modern. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

De geoliede eikenhouten plankjes  zijn erg stijlvol en staan mooi in elk interieur. Maar bestaat jouw interieur vooral uit witte meubels dan past dit whitewash plankje daar natuurlijk veel beter bij. Daarom zijn zij vanaf nu ook verkrijgbaar in de webshop. 

 

Tja, wat moet ik er verder nog over vertellen? Buiten dan dat deze nieuwe lading plankjes ook weer met heel veel inzet en plezier zijn gemaakt door de Houtnijverij en dat mijn man ze voor jullie heeft gelakt met whitewash. Drie lagen maar liefst dus de plankjes zijn goed beschermd tegen vocht en vlekken. De plankjes oliën heb ik zelf gedaan. Heerlijk in de tuin, 25 graden, onder een parasolletje. Werken is soms helemaal zo zwaar nog niet. Ik hoop dat jullie er net zoveel plezier aan gaan beleven. Ik zou er dan alleen wel even wat potjes thee bij bestellen.