Reserveer nu alvast je Kerst cadeau tasje

Schrijf je in en ze wordt persoonlijk voor jou gemaakt.

 

Misschien ken je haar al? Onze vilten goodiebag met TeaTag producten. Je spaart haar gratis bij elkaar als je producten in onze webshop koopt.

 

Maar ze komt ook beschikbaar als kerstcadeautje. Boordevol heerlijke TeaTag Kerstgoodies. Met een weckpotje thee naar keuze + een navulling, chocolade, English fudge, chocolademelk, en een theezeefje. Een ontzettend leuk cadeautje voor een theeliefhebber. Of voor jezelf natuurlijk. Het tasje is herbruikbaar. En echt superhandig als je maar een paar persoonlijk dingen hoeft mee te nemen. 

 

Deze tasjes worden door UMH creaties op bestelling gemaakt. Dus wil je er eentje bemachtigen, schrijf je dan in vóór 11 november. 

Op die datum ontvang jij de factuur en na betaling gaan wij voor je aan de slag. Woensdag 6 december worden de tasjes op de post gedaan. Wil je het eerder omdat het een Sinterklaascadeautje is, geef dat dan even aan.

 

De prijs van deze verwentas is € 29,95

 

Wil je er eentje reserveren? Stuur ons dan even een mailtje.

 

 

 

De laatste braderie

 

Het is al eerder aangekondigd. Ik ga stoppen met de braderieën.

Het is serieus leuk om contact met mensen te hebben, maar het gesleep, de uren de ik ermee kwijt ben en het afzien in slecht weer. Het is voldoende zo. Het is tijd voor iets anders.

 

De laatste braderie is aanstaande zaterdag 16 September van 12.00 uur tot 22.00 uur op het Beverwijcksplein in Dordrecht. Tijdens de Dordrecht Pride. Natuurlijk ga ik daar nog volop van genieten. Al die feestende, vrolijk uitgedoste mensen moeten wel een positieve vibe overbrengen.

 

Er zijn nog 6 mystery boxen over van de vorige braderie.. Mee te nemen voor € 15,00. De winkelwaarde ligt aanzienlijk hoger.

Speciaal voor braderieën maakte ik altijd navulzakjes thee t.w.v. € 5,00.  Daar kun je er nu 3 van meenemen voor € 12,50.

 

Wél introduceer ik daar nog 1 nieuw item.. De vilten goodiebag gevuld met allerlei lekkers, normaal bij elkaar te sparen met TAGS,  ga ik ook aanbieden als kerstcadeau. Wil je er op tijd één bemachtigen dan kun je je daarvoor inschrijven. Een intekenlijst ligt ernaast.

 

Ben je in de buurt , kom je dan gezellig even kijken?

 

Spaar jij al voor onze Goodiebag?

Misschien is het jullie al opgevallen. Vanaf nu krijgen kopers geen jaar lang 10% korting meer maar kan er worden gespaard voor onze Goodiebag. Een schattig vilten tasje vol met (onder andere) TeaTag producten. Met de hand gemaakt door UMH Creaties. Voor elke euro die in de webshop word besteed ontvang je een Tag. Een virtuele. Ik hou dat keurig voor jullie bij.  Bij 250 Tags is deze tas voor jou.  Nu duurt het wel even voordat je die bij elkaar hebt gespaard. Dus mijn tip aan jullie: doe je een aankoop, bestel dan gelijk voor je moeder, buurvrouw of vriendinnen mee. Dan gaat het heel snel. Bovendien zitten er regelmatig extra tags op sommige artikelen.  Hou daarvoor onze Facebookpagina in de gaten. 

 

 

Thee met muisjes met beschuit met muisjes ;-)

Het is weer eens wat anders. Thee geven op kraambezoek of op een kraamfeestje. Ik verkocht al anijsthee met muisjes en daarbij zat dan een eendje dat met veel liefde en inzet door iemand is gehaakt.  Nu weet alleen niet iedereen raad met zo'n klein eendje en ziet liever een andere oplossing. En die oplossing is gevonden hoor. Twee weckpotjes. In de ene zit anijsthee, met daardoorheen dus al een aantal muisjes om het op te vrolijken. In het andere potje zitten De Ruijter muisjes. Kan mama gelijk haar beschuitje ermee bestrooien. 

Is het potje leeg dan kan er natuurlijk een andere blend in gedaan worden. Ik zorg dan voor een tagje en een sticker zodat het weer 1 mooi geheel wordt. 

 

Ik moet eerlijk toegeven dat ik zelf behoorlijk vaak anijsthee drink. Het is nog lekkerder dan ik zelf dacht. En de ingrediënten zijn nog gezond voor je ook. Kijk alleen uit als je een hoge bloeddruk hebt, dan kan de zoethout die erin zit je last bezorgen. 

De tijd van geboortes ligt alweer een tijdje achter me. Dus uiteraard drink ik dan de Aniseed mix. Dat is de versie zonder de muisjes. 

Beide producten zijn te koop in de webshop. 

Durf jij hem te kopen?

De TeaTag mysterybox. Durf jij het aan?

 

En daar is hij dan. De TeaTag mystery box. Een box waarvan je niet van tevoren weet wat erin zit. Spannend hè.. Maar ook leuk! En lekker! En verrassend. Het zou zomaar kunnen dat elk artikel dat erin zit ook nog eens los ingepakt is. Wat een feestje om uit te pakken!

 

Iedereen koopt regelmatig online. Ik ook, jij ook. Ik ga ervan uit dat je dan ook weet wat je besteld dus zodra de postbode langskomt is het eigenlijk geen verrassing meer wat er nou in dat pakket zit. Hoe leuk is het dan dat je eens iets besteld waarvan je NIET weet wat het is.. Verras jezelf!

 

De box is ook grappig als cadeautje voor iemand die ook wel van verrassingen houdt. Persoonlijk ken ik niemand die daar niet zo op zit te wachten. Maakt het ook voor jou spannend, want je weet zelf ook niet wat je geeft.

 

Ik beloof namelijk dat het voor die € 19,95 een box is die zijn geld meer dan waard is. 

Durf jij hem te kopen? klik dan snel hier. 

 

Heel veel uitpakplezier. 

 

 

p.s. Je koopt deze box omdat je het leuk of spannend vindt, had je liever een ander smaakje of ander artikel erin gehad is dat geen reden om de box te retourneren.