28. juli 2020
Namelijk de Specials. Daarin komen zo nu en dan leuke samengestelde pakketjes te staan. Combinaties die normaal niet in de webshop voorkomen. We beginnen met een Pittig pakketje met Honey ginger thee en spicy chocolade. Heaven voor degene die van heet houden. Meerdere combinaties volgen z.s.m.

11. juni 2020
Vandaag houden we een Flash sale. Dat betekent dat alleen vandaag een aantal producten ( combinaties) met leuke kortingen te verkrijgen zijn. Op is op.

surprisebox
10. juni 2020
De Surprise boxen zijn weer terug. Elke box zit vol met leuks en lekkers. Je weet van tevoren niet wat er in zit. Maar de prijs is het zeker waard. Verwen jezelf ermee of stuur hem naar iemand die je lief hebt. Zomaar of omdat diegene iets te vieren heeft. Ik stop er gratis een Tagged kaart bij. Laat even weten wat ik erop moet schrijven van je. De boxen zijn verkrijgbaar voor €23,95 en staan vanaf nu onder het kopje boxen.

Tea & chocolate boxen
21. mei 2020
De warme maanden komen er weer aan. Vorige jaren is gebleken dat dat niet de handigste maanden zijn om chocolade te versturen. De repen TeaTag chocolade die nu nog op voorraad zijn gaan nu goedkoper weg in de Tea & Chocolate boxen. Kun je er zelf ook nog je favoriete theeblend bij kiezen. De boxen gaan weg voor € 16,95 in plaats van € 19,95. Op is op. Begin oktober zijn ze weer verkrijgbaar. Let op: kortingscodes gelden niet op afgeprijsde artikelen. Je vindt de boxen hier..

eikenhouten theeplankjes
13. mei 2020
Het is alweer even geleden dat alle eikenhouten plankjes van het TeaTag logo werden voorzien. En ineens duiken er toch weer een paar plankjes op die vergeten schijnen te zijn. En die gaan er nu goedkoper uit. Uiteraard gevuld met weckpotjes thee naar keuze. Anders zijn ze ook maar zo kaal. Je shopt ze hieronder met een aantrekkelijke korting op de normale prijs. De theeblends kies je zelf. Die kun je invullen op het 'opmerkingen' veld bij je bestelling. Als geheugensteun. Hier kun je uit...

Theebox voor moederdag
03. mei 2020
Over een week is het al zover! Moederdag. Je hebt nog tijd om een heerlijke theebox voor haar samen te stellen. Met haar favoriete theeblend en een theezeefje op een eikenhouten plankje. En een reep TeaTag chocolade naar keuze. Bestel de box hier en ik zorg dat hij op tijd bij haar wordt afgeleverd. Als PostNl tenminste meewerkt.

26. april 2020
Vanaf gisteren (zaterdag 25 April 2020) verkoopt het streekmuseum in Sommelsdijk thee van het eiland. TeaTag heeft dat mogen leveren. Sterker nog, wij hebben het ontwikkeld. En daar zijn we maar wat trots op. De Flakkeese versie smaakt naar Kruukplaetjes en de Goereese versie smaakt naar Duundoornbessen. De thee is vanaf nu volop verkrijgbaar in de museumwinkel. Ook als navulling. Het museum zelf is helaas door de Corona maatregelen gesloten. Maar de winkel is open (zie openingstijden op...

11. april 2020
Je kunt niet even gezellig bij je vriendin op de thee. Echt niet leuk! Maar misschien verzachten deze identieke vriendinnenboxen het leed iets. Welke blend vinden jullie beide lekker? Bestel de boxen. Ik zorg dat ze zowel bij jou als bij je vriendin bezorgd worden en dan is het alleen nog en kwestie van afspreken wanneer jullie hem openen en onder het genot van de thee en de chocolade heerlijk bij kunnen kletsen. Via videobellen, dat dan weer wel. De boxen zijn hier te bekijken en te bestellen.

31. maart 2020
Pasen staat bijna voor de deur. Normaal ga je dan op visite bij je geliefden. De ene dag naar eigen familie, de andere naar schoonfamilie. Of naar opa of oma die anders alleen zijn. We weten allemaal dat het nu niet mogelijk is om ze met een bezoekje te verblijden. Speciaal daarom heb ik de Just because... boxen uitgewerkt naar paasboxen. Er zit thee naar keuze in, heerlijke paaseitjes, TeaTag chocolade en suikerklontjes óf een theezeefje. En natuurlijk een eikenhouten plankje. De boxen kosten...

21. januari 2020
Vanaf 1 januari ontvangt iedereen een High T box cadeau zodra hij of zij 250 TAGS heeft gespaard. Natuurlijk mag je zelf aangeven welke 4 soorten thee erin moeten komen. De vilten goodiebags zijn nog wel te koop. Ze komen er zelfs aan in twee kleuren. Paars én groen. Met een leuke vaste inhoud.

Meer weergeven