27. oktober 2020
Alle TeaTag producten zijn leuk om cadeau te geven met Kerst, maar ik heb er toch een paar speciaal samengesteld. Het zijn complete cadeaus voor de echte theeliefhebber geworden. Hoef je niks meer aan te doen. Zelfs een Kerstpapiertje doe ik er omheen. Er is keuze uit een TeaTower waar de thee, chocolade en accessoires zich opstapelen, of deze prachtige (Kerst)groene vilten goodiebag. Met dezelfde inhoud, maar een andere uitstraling. Aan jou de keus. Je vindt de Kerstcadeaus hier...

08. oktober 2020
Jeetje wat een guur herfstweer is het toch. Zin om op te warmen? Bestel dan deze week nog dit speciaal samengestelde herfstplankje met de blends: Vanilla pink, Rose lavender, Relax&enjoy, Rooibos vanilla en Masala chai voor maar € 35,00 ipv € 43,95. De actie is geldig t/m zondag 11 oktober. Actie is voorbij.

21. september 2020
Vlak voordat de Honey ginger blend geïntroduceerd werd, werd hij natuurlijk eerst getest. In verschillende varianten. Degene met Rooibos erin werd iets te heet bevonden, dus kwam er 1 met zwarte thee. Die was beter. Maar wat gebeurde er? De Rooibos variant werd geleverd. Oeps. We gaan natuurlijk niks weggooien, dus een aantal juiste TAGS laten drukken en gewoon verkopen aan de liefhebbers. We zijn er nu bijna doorheen. De juiste thee is inmiddels binnen, maar er zijn nog een paar zakjes over...

17. augustus 2020
Eigenlijk hoeft hier geen tekst meer bij. Het spreekt voor zich. Maar.. wij hebben deze week een feestje ( bescheiden i.v.m. Corona, maar daardoor niet minder speciaal). Mijn tweede dochter gaat trouwen en dat leek mij een leuke gelegenheid om iets leuks te doen voor mijn klanten. Gewoon omdat we blij zijn. De gehele week t/m vrijdagavond 23.00 uur krijgt iedereen 15% korting op alles in de webshop. Dus zoek je nog thee, accessoires of een leuk cadeau? Dan zou ik het mooi even meepakken.

11. juni 2020
Vandaag houden we een Flash sale. Dat betekent dat alleen vandaag een aantal producten ( combinaties) met leuke kortingen te verkrijgen zijn. Op is op.

surprisebox
10. juni 2020
De Surprise boxen zijn weer terug. Elke box zit vol met leuks en lekkers. Je weet van tevoren niet wat er in zit. Maar de prijs is het zeker waard. Verwen jezelf ermee of stuur hem naar iemand die je lief hebt. Zomaar of omdat diegene iets te vieren heeft. Ik stop er gratis een Tagged kaart bij. Laat even weten wat ik erop moet schrijven van je. De boxen zijn verkrijgbaar voor €23,95 en staan vanaf nu onder het kopje boxen.

Tea & chocolate boxen
21. mei 2020
De warme maanden komen er weer aan. Vorige jaren is gebleken dat dat niet de handigste maanden zijn om chocolade te versturen. De repen TeaTag chocolade die nu nog op voorraad zijn gaan nu goedkoper weg in de Tea & Chocolate boxen. Kun je er zelf ook nog je favoriete theeblend bij kiezen. De boxen gaan weg voor € 16,95 in plaats van € 19,95. Op is op. Begin oktober zijn ze weer verkrijgbaar. Let op: kortingscodes gelden niet op afgeprijsde artikelen. Je vindt de boxen hier..

eikenhouten theeplankjes
13. mei 2020
Het is alweer even geleden dat alle eikenhouten plankjes van het TeaTag logo werden voorzien. En ineens duiken er toch weer een paar plankjes op die vergeten schijnen te zijn. En die gaan er nu goedkoper uit. Uiteraard gevuld met weckpotjes thee naar keuze. Anders zijn ze ook maar zo kaal. Je shopt ze hieronder met een aantrekkelijke korting op de normale prijs. De theeblends kies je zelf. Die kun je invullen op het 'opmerkingen' veld bij je bestelling. Als geheugensteun. Hier kun je uit...

Theebox voor moederdag
03. mei 2020
Over een week is het al zover! Moederdag. Je hebt nog tijd om een heerlijke theebox voor haar samen te stellen. Met haar favoriete theeblend en een theezeefje op een eikenhouten plankje. En een reep TeaTag chocolade naar keuze. Bestel de box hier en ik zorg dat hij op tijd bij haar wordt afgeleverd. Als PostNl tenminste meewerkt.

26. april 2020
Vanaf gisteren (zaterdag 25 April 2020) verkoopt het streekmuseum in Sommelsdijk thee van het eiland. TeaTag heeft dat mogen leveren. Sterker nog, wij hebben het ontwikkeld. En daar zijn we maar wat trots op. De Flakkeese versie smaakt naar Kruukplaetjes en de Goereese versie smaakt naar Duundoornbessen. De thee is vanaf nu volop verkrijgbaar in de museumwinkel. Ook als navulling. Het museum zelf is helaas door de Corona maatregelen gesloten. Maar de winkel is open (zie openingstijden op...

Meer weergeven