Misschien heb je het al meegekregen. TeaTag brengt vanaf 16 juli de allerleukste aftel/scheurkalenders uit voor kleine kinderen. Hierin kunnen zij samen met Fien en Pim in 21 nachtjes aftellen naar een voor hen bijzondere gebeurtenis. Maar de kalender is ook leuk voor de ouders vanwege de advertenties van onze sponsoren. En.... we geven ook nog een eens gedeelte van de opbrengst weg aan goede doelen. 

Daarnaast starten we een gezellige, interactieve Facebookpagina met nieuwtjes, foto's, prijzen, etc. etc.. Sluiten jullie ook aan?

Meer informatie lees je op de website van 21nachtjes. 

 

Op dit moment is de voorverkoop van start gegaan. Die duurt tot 16 juli. Je krijgt tot die tijd €1,00 korting op een kalender èn je dingt automatisch mee naar het kookboek van Shane Kluivert. Leuk om samen met je kind de lekkerste gerechten te maken. 

 


Aftelkalender voor meisjes tussen de 3-5 jaar

 

Dit is Fien. Een meisje van 3 dat gek is op ballonnen, sieraden, bloemetjes, vlinders en allerlei spulletje sparen. Zij begeleid jouw dochtertje 21 nachtjes lang naar de dag dat ze haar verjaardag mag vieren, bij opa en oma gaat logeren, een kitten mag ophalen, op vakantie gaat, juist weer naar school mag of de dag dat Sinterklaas bij haar langskomt. Elk blaadje prikkelt de fantasie van je dochter. En maakt aftellen zoveel leuker dan alleen maar kruisjes zetten. 

Ook heeft Fien een leuk prijsje klaarstaan als zij een mooi ingekleurde kleurplaat die in de kalender zit terug ontvangt. Mag ze die dan delen op Facebook? Zou houdt ze ook die pagina lekker interactief.

Shop de meisjeskalender hier. 


 

En dit is Pim. Een stoere knaap van 4,5 jaar die gek is op buitenspelen. Hij neemt jouw zoontje graag op zijn stoere fiets mee om samen hoog in de lucht tussen de sterren, vliegtuigen en helikopters te fietsen. Of om samen onder de appelboom te gaan liggen en appels op proberen te vangen die bijna loslaten. 

Dus samen beleven ze in 21 nachtjes de leukste avonturen totdat je zoontje jarig is, naar een ander huis gaat verhuizen of weer naar school moet.

Pim houdt niet zo heel veel van kleuren, maar jouw zoontje misschien wel. Er zijn in ieder geval wel een aantal leuke kleine cadeautjes voor stoere jongetjes die wel willen kleuren gereserveerd.

Als ze de kleurplaat inleveren tenminste. Willen ze dat niet, kunnen ze altijd nog een mooie tekening voor papa of mama maken. 

Shop de jongenskalender hier.  


Maar voor de ouders zit er ook wat leuks in de kalender..

Buiten het feit dat er aantrekkelijke advertenties instaan met soms exclusieve kalender gebruikers korting, zit er ook een bladzijde in met unieke nummers. Tref je 1 van onderstaande nummers dan heb je een TeaTag cadeaubon van €10,00 gewonnen. 

Wat je daarvoor moet doen staat uiteraard in de kalender zelf. 

 

Check hier de nummers of je een cadeaubon gewonnen hebt:

 

1015 - 1140 -1203

 

1356 - 1444 - 1580

 

1616 - 1792 - 1867

 

1988 - 2028 - 2139

 

2294 - 2311 - 2453

 

2599 - 2676 - 2703

 

2830- 2999