24. mei 2018
Ik zet hem even 'in the picture' . De Tea & Chocolate box in abonnementsvorm. In elke box zit een weckpotje thee, een navulling van dezelfde blend en een doosje matchende chocolade. Natuurlijk mag je zelf kiezen welke blends je wil ontvangen. Bij dit abonnement is bewust gekozen voor 2, 3 of 5 maanden. Om de simpele reden dat je er een gratis passend theeplankje bij krijgt. De 2, 3 of 5 weckpotjes die je ontvangen hebt kun je dan mooi presenteren. Je spaart ook direct TAGS voor die...

15. mei 2018
Het is alweer bijna een maand geleden dat het Tea & Chocolate concept werd gelanceerd. Het idee van thee in chocolade is vrij nieuw dus ik moet het nogal eens uitleggen. Nadat het chocolaatje eenmaal geproefd is niet meer trouwens....dan proeft iedereen het direct. Het komt er simpelweg op neer dat mijn thee letterlijk in de chocolade vermalen wordt. Het wordt dus niet eerst gezet. Gewoon de rauwe thee om het zo maar te zeggen. Omdat ik 12 theeblends heb zijn er ook 12 soorten chocolade....

You're my valentine giftbox. Het meeste hartverwarmende Valentijnscadeau.
24. januari 2018
Verwen 14 februari jouw Valentijn met deze giftbox. De box is gevuld met onze drie vrouwelijkste theeblends. Vanilla pink, Chamomile en Rose lavender. En een theezeefje zodat ze ook direct van haar kersverse cadeau kan gaan genieten. Stop je er zelf nog een lief kaartje bij? De box is tot 10 februari te verkrijgen voor de hartverwarmende prijs van € 19,95. Shop hem hier.

10. januari 2018
De Tea for 2 box is vernieuwd. Twee weckpotjes thee zaten erin. Die onderling weer te mengen waren tot één nieuwe blend. Omdat dit toch wat te kaal was zit er nu ook een zakje thee bij dat ik al voor je gemengd heb. De prijs is € 17,50. Wil je één van de vijf varianten eens proberen? Bestel de box hier.

04. januari 2018
2018 is alweer 4 dagen onderweg. Goede voornemens zitten nog vers in het geheugen. Zowel voor mijzelf als voor TeaTag. Er gaan een aantal leuke dingen gebeuren dit jaar. Dus de planning daarvoor ligt zo goed als klaar. Contacten zijn gelegd en 'dingen' worden uitgewerkt, getest en zodra ze er klaar voor zijn op de markt gebracht. Uiteraard hou ik iedereen via de website en Facebook op de hoogte. Ik heb zin in 2108....

19. december 2017
Alle kerstcadeautjes zijn zowat ingepakt en verzonden. Tijd om achter de schermen te werken aan een iets andere indeling van de website. Zodra dit project is afgerond en online staat ga ik mij focussen op mijn eerste doel voor 2018. En dat word een hele bijzondere. Hou deze pagina of de facebookpagina in de gaten. Ik wens iedereen hele fijne feestdagen toe. En een goed begin van 2018. Alle klanten van 2017 wil ik ook hartelijk danken voor hun klandizie. Ik zie jullie graag volgend jaar weer...

02. december 2017
Officieel begint het morgen. Advent 2017. Drie weken lang leuke acties, aanbiedingen en extra's voor alle nieuwe en bestaande TeaTag klanten. Je kunt deze acties volgen op de Facebookpagina. Maar ook op de homepage zal vanaf morgen elke ochtend de nieuwe actie of aanbieding te zien zijn. Soms kun je er zo gebruik van maken. Soms moet je er wat voor doen. En soms moet je zorgen dat je er snel bij bent. Ben jij er bij vanaf morgen?

26. november 2017
Dan ben je met iets leuks bezig waarvan je hoopt dat het dit jaar nog lukt om aan jullie te introduceren. Helaas ben ik hierbij afhankelijk van derden en die nemen het allemaal niet zo nauw. Een opdracht. Yeahh, Je zou zeggen dat ze er blij mee zijn. Ik in ieder geval wel. Dankbaar voor elke opdracht die ik krijg. Maar zoals het een ondernemer betaamd recht ik mijn rug, ga ik bellen, mailen, rondsnuffelen en met nieuwe mensen kennismaken en dan moet het gewoon in 2018 helemaal goed komen. Eerst...

07. november 2017
Het is er alweer tijd voor: relatiegeschenken. Voor personeel, zakenrelaties, zakenpartners en/of klanten. Of je nu iets kleins geeft of groots uitpakt, hartverwarmend is het altijd. Van een zakenrelatie van mij heb ik al een paar opdrachten gekregen, ook voor de komende feestdagen. De uitdaging om daar iets leuks van te maken heb ik geaccepteerd en volgens mij ook wel goed uitgevoerd. De grootste uitdaging voor mij zit hem in het bedenken van iets om hèm te bedanken voor zijn klandizie in...

11. oktober 2017
Misschien ken je haar al? Onze vilten goodiebag met TeaTag producten. Je spaart haar gratis bij elkaar als je producten in onze webshop koopt. Maar ze komt ook beschikbaar als kerstcadeautje. Boordevol heerlijke TeaTag Kerstgoodies. Met een weckpotje thee naar keuze + een navulling, chocolade, English fudge, chocolademelk, en een theezeefje. Een ontzettend leuk cadeautje voor een theeliefhebber. Of voor jezelf natuurlijk. Het tasje is herbruikbaar. En echt superhandig als je maar een paar...

Meer weergeven