Kom onbeperkt genieten van alle TeaTag blends tijdens de High tea experience.

 

 

Heb je zin om eens onbeperkt alle TeaTag blends te proeven? Met je lieve vriendin(nen), moeder, oma of wie je ook maar wil? Vaders, partners of mannelijke vrienden zijn uiteraard ook zeer welkom. Ook leuk is het om samen met een vriendin jullie eigen unieke vriendschapsblend te creëren. Lekker spelen met de thee, proeven welke het beste bevalt en die dan samen mee naar huis nemen. Dat kan bij de High tea experience.

 

Deze High tea experience organiseren wij eens per maand. Telkens op een andere- exclusieve- locatie.Een locatie waar je normaal niet zo snel mag gaan zitten, maar waar wij een plekje hebben gereserveerd voor 2 uurtjes gezellig samen zijn. Ik zeg wij, omdat ik dit samen organiseer met Atie. Zij heeft een eigen cateringbedrijf en werkt net als TeaTag met alleen maar premium kwaliteit ingrediënten. 

 

Er kunnen maximaal 20 gasten aanschuiven. Een aantal waarbij je nog steeds leuke gesprekken kunt voeren, contacten kunt leggen en misschien zelfs nieuwe vriendschappen kunt sluiten.

Deze sociale functie vinden wij belangrijk en maakt deze high tea's mede bijzonder.

 

Om het nog afwisselender te maken hebben wij naast de variërende locaties ook een wisselend thema. Bij ons niet elke keer dezelfde etagère met zoete en hartige hapjes waar je iets vanaf mag pakken. Maar er kunnen ook zelfgebakken appeltaarten op tafel komen waar je zelf een heerlijke punt uit mag snijden. Of geniet van onze muffins met TeaTag thee erin verwerkt. Echt tè lekker!

 

En dat thema slaat ook op de gastlocatie. Deze ondernemers zijn altijd goede zakenrelaties die graag hun deuren voor je openstellen. Misschien geven wij wel een leuke presentatie. Of bruikbare tips. Of je mag rondkijken waar je normaal niet mag komen.

Zo word het één geheel en ècht een Experience.

 

Daar bovenop krijg je bij elke High tea experience een verrassing. Dat kan van alles zijn. Het kan tijdens de High tea plaatsvinden of krijg je als cadeautje mee naar huis.

Vindt je een bepaalde blend erg lekker of wil je voor iemand een theecadeautje samenstellen dan krijg je ook nog eens 10% korting als je die direct meeneemt. 

 

Als extra herinnering maken wij foto’s die je op onze facebookpagina kunt terugvinden. Daar mag je ze natuurlijk liken, delen of opslaan voor jezelf. Mochten vriendinnen dit leuk vinden, neem ze een volgende keer gezellig mee. Ook zij zijn van harte welkom.

 

Deelnemen kost € 25,00 en een ticket is via deze pagina te koop. 

 

Zien we je snel een keertje?


share    good food and excellent tea

create   new friendships

enjoy     eachothers company

De eerstvolgende high tea experience is...

 

gepland in mei 2017

Binnenkort meer informatie