Kom onbeperkt genieten van alle TeaTag blends tijdens de High tea experience.

 

 

Heb je zin om eens onbeperkt alle TeaTag blends te proeven? Met je lieve vriendin(nen), moeder, oma of wie je ook maar wil? Vaders, partners of mannelijke vrienden zijn uiteraard ook zeer welkom. Ook leuk is het om samen met een vriendin jullie eigen unieke vriendschapsblend te creëren. Lekker spelen met de thee, proeven welke het beste bevalt en die dan samen mee naar huis nemen. Dat kan bij de High tea experience.

 

Deze High tea experience organiseren wij eens per maand. Telkens op een andere- exclusieve- locatie.Een locatie waar je normaal niet zo snel mag gaan zitten, maar waar wij een plekje hebben gereserveerd voor 2 uurtjes gezellig samen zijn. Ik zeg wij, omdat ik dit samen organiseer met Atie. Zij heeft een eigen cateringbedrijf en werkt net als TeaTag met alleen maar premium kwaliteit ingrediënten. 

 

Er kunnen maximaal 20 gasten aanschuiven. Een aantal waarbij je nog steeds leuke gesprekken kunt voeren, contacten kunt leggen en misschien zelfs nieuwe vriendschappen kunt sluiten.

Deze sociale functie vinden wij belangrijk en maakt deze high tea's mede bijzonder.

 

Om het nog afwisselender te maken hebben wij naast de variërende locaties ook een wisselend thema. Bij ons niet elke keer dezelfde etagère met zoete en hartige hapjes waar je iets vanaf mag pakken. Maar er kunnen ook zelfgebakken appeltaarten op tafel komen waar je zelf een heerlijke punt uit mag snijden. Of geniet van onze muffins met TeaTag thee erin verwerkt. Echt tè lekker!

 

En dat thema slaat ook op de gastlocatie. Deze ondernemers zijn altijd goede zakenrelaties die graag hun deuren voor je openstellen. Misschien geven wij wel een leuke presentatie. Of bruikbare tips. Of je mag rondkijken waar je normaal niet mag komen.

Zo word het één geheel en ècht een Experience.

 

Daar bovenop krijg je bij elke High tea experience een verrassing. Dat kan van alles zijn. Het kan tijdens de High tea plaatsvinden of krijg je als cadeautje mee naar huis.

Vindt je een bepaalde blend erg lekker of wil je voor iemand een theecadeautje samenstellen dan krijg je ook nog eens 10% korting als je die direct meeneemt. 

 

Als extra herinnering maken wij foto’s die je op onze facebookpagina kunt terugvinden. Daar mag je ze natuurlijk liken, delen of opslaan voor jezelf. Mochten vriendinnen dit leuk vinden, neem ze een volgende keer gezellig mee. Ook zij zijn van harte welkom.

 

Deelnemen kost € 25,00 en een ticket is via deze pagina te koop. 

 

Zien we je snel een keertje?


Ticket voor de High tea experience

Bij Interieur Paauwe. Zondag 26 maart van 14.00 tot 16.00 uur.

€ 25,00

€ 19,95

  • Beschikbaar

share    good food and excellent tea

create   new friendships

enjoy     eachothers company

De eerstvolgende high tea experience is bij:

 

Interieur Paauwe 

Zuidweg 20a Zonnemaire

Op zondag 26 maart van 14.00 tot 16.00 uur

 

Al bijna een jaar schenkt Interieur Paauwe heel gastvrij TeaTag thee aan iedereen die hun showroom bezoekt. Altijd met wat lekkers erbij!

 

Op deze koopzondag gaan wij een aantal van hun eettafels feestelijk aankleden en gebruiken voor een heerlijke High Tea Experience.

 

Omdat Interieur Paauwe zowel klassieke, moderne, industriële, retro,  als landelijke meubels verkoopt passen wij daar ook onze lekkernijen op aan. 

Zo kun je genieten van een klassieke slagroom- en mokka schnitt, maar ook van stijlvolle kleine hapjes, een landelijke appeltaart en (omdat we in Zeeland zitten) de enige echte Zeeuwse bolussen. Alles vers gemaakt door Atie. 

Natuurlijk mag er ook onbeperkt thee gedronken en gemengd worden. 

 

Als verrassing deze keer hebben we gezamenlijk een goodiebag voor je gevuld.

 

Er is maar plaats voor 20 personen dus wees er snel bij.


Ticket voor de High tea experience

Bij Interieur Paauwe. Zondag 26 maart van 14.00 tot 16.00 uur.

€ 25,00

€ 19,95

  • Beschikbaar