Thee met muisjes met beschuit met muisjes ;-)

Het is weer eens wat anders. Thee geven op kraambezoek of op een kraamfeestje. Ik verkocht al anijsthee met muisjes en daarbij zat dan een eendje dat met veel liefde en inzet door iemand is gehaakt.  Nu weet alleen niet iedereen raad met zo'n klein eendje en ziet liever een andere oplossing. En die oplossing is gevonden hoor. Twee weckpotjes. In de ene zit anijsthee, met daardoorheen dus al een aantal muisjes om het op te vrolijken. In het andere potje zitten De Ruijter muisjes. Kan mama gelijk haar beschuitje ermee bestrooien. 

Is het potje leeg dan kan er natuurlijk een andere blend in gedaan worden. Ik zorg dan voor een tagje en een sticker zodat het weer 1 mooi geheel wordt. 

 

Ik moet eerlijk toegeven dat ik zelf behoorlijk vaak anijsthee drink. Het is nog lekkerder dan ik zelf dacht. En de ingrediënten zijn nog gezond voor je ook. Kijk alleen uit als je een hoge bloeddruk hebt, dan kan de zoethout die erin zit je last bezorgen. 

De tijd van geboortes ligt alweer een tijdje achter me. Dus uiteraard drink ik dan de Aniseed mix. Dat is de versie zonder de muisjes. 

Beide producten zijn te koop in de webshop.