TeaTag theeproeverij bij u op locatie. Hier bij Konijnendijk mode

Paas of andere shows

 

Afgelopen Pasen stond ik bij Tieleman keuken in Middelharnis. Zij geven ondernemers de kans om tijdens de Paashow (maar ook tijdens de Oktober woonmaand) om hun spullen te presenteren in hun keukens. Ik stond er met Pasen inmiddels voor het derde jaar. En het was weer zeer geslaagd. 

 

Organiseert u zo nu en dan ook shows en kan ik deze voor u versterken? Neem contact met mij op. 


High tea experience

 

Een high tea experience bij u in het bedrijf. Lijkt u dat ook gezellig? Ik organiseer het graag en neem onbeperkt thee en 'premium kwaliteit' lekkers mee. Afgestemd op uw organisatie. Deze High tea experience was bij Interieur Paauwe in Zonnemaire op een koopzondag in maart. De high tea was zeer geslaagd. Zowel voor de deelnemers, TeaTag als voor Paauwe omdat iedere deelnemer een rondje deed door de showroom en sommige zelfs zeer geïnteresseerd waren in enkele meubels. 

 

Bij interesse neem contact met me op.TeaTag theeproeverij bij u op locatie. Hier bij Konijnendijk mode

Proeverijen.

 

Wilt u, als ondernemer, nog meer beleving in uw winkel? Dan laat ik uw klanten graag een dag(deel) gratis proeven van alle TeaTag blends. Met iets lekkers te eten daarbij. Dit alles voor een bescheiden basisbedrag. Kopen zij mijn producten, dan ontvangt u een deel van de opbrengst weer terug.

 

Interesse of vragen? Neem contact met mij op. 


anijsthee bij een geboortesetje.

Van English naar Flakkees.

 

De servieskast van Flakkee gebruikt onze anijsthee voor hun kinderset. Zo is het een compleet pakketje geworden, met Engelse, Nederlandse en Flakkeese ingrediënten. En...alles van topkwaliteit. 


TeaTag theeproeverij bij u op locatie. Hier bij Konijnendijk mode

Kwaliteit uitschenken

 

 

18 oktober 2016 was de dag dat Restaurant Binnenmaas in Mijnsheerenland alweer precies 2 jaar TeaTag blends schenkt. 

Zij kozen ervoor om de blends hun eigen uitstraling mee te geven. 

Toevallig ook weckpotten ;-)

 

Inmiddels stevenen wij alweer af op een samenwerking van 3 jaar. Wat vliegt de tijd. 


TeaTag theeproeverij bij u op locatie. Hier bij Konijnendijk mode

Thee en bier.....jazeker.

 

 

 

Bij interieur Paauwe stond ik naast een enthousiaste brouwmeester. Misschien geen alledaagse combinatie; thee en bier.

Ik was even bang voor de stereotype verdeling van mannen bij het bier en vrouwen bij de thee, maar dat viel alleszins mee. Er werd door iedereen van beide dranken genoten. 


Verkoopunt

 

Steeds vaker kwam de vraag of TeaTag een fysieke winkel had. Die is er niet, maar we hebben wel een verkooppunt. Bij LM mode in Oude Tonge staan de meeste van onze producten. Nu al weten de mensen die eerst via een braderie of online iets hebben gekocht (of gekregen) de weg hiernaar te vinden. Voor een navulling of een cadeau voor iemand anders. 

 

Vindt u dat TeaTag aansluit bij uw producten? Neem dan contact op en wie weet pronken onze artikelen straks ook in uw winkel.