TeaTag helpt warme banden te onderhouden.

Thee producten

Giveaways / kerstpakketten

 

Zakenrelaties, personeel, collega's, partners, klanten, CEO's, secretaresses. Noem maar op. Iedereen verdient op speciale gelegenheden of op feestdagen een blijk van waardering. Hoe kan je dat beter doen dan met  "A warm thank you".  Van 1 weckpotje thee tot een complete giftbox. Of nog luxer: een plankje met een variatie aan weckpotjes thee. Zorgvuldig door u uitgezocht. Of laat de keuze aan henzelf over. Dan zit u altijd goed. Tea'Tag' eraan of eigen 'Tag'? U beslist.

 

Zullen we iets leuks samenstellen?

Neem dan nu vrijblijvend contact op.TeaTag theeproeverij bij u op locatie. Hier bij Konijnendijk mode

Een kopje 'beleving' tijdens een verkoopgesprek

 

Een stel heeft hun oog laten vallen op een product uit uw showroom en willen het graag aanschaffen. Om dit rustig door te spreken biedt u hen waarschijnlijk een kopje koffie of thee aan. Hoe mooi is het dan dat er - in plaats van een theedoosje-  een stijlvol plankje op tafel klaarstaat met daarop de keuze uit 2 of 5 soorten kwaliteitsthee. Uw klanten kunnen rustig de tijd nemen om, met bijgeleverd zeefje, een kopje thee te maken en de koop met u te sluiten.  Zo gaan zij in alle opzichten met een goed gevoel naar huis.

 

Stuurt u uw klanten ook graag dubbel tevreden naar huis?

Neem dan nu vrijblijvend contact op.

 

 

 


TeaTag theeproeverij bij u op locatie. Hier bij Konijnendijk mode

Thee op de werkvloer

  

Premium kwaliteit losse thee. Op de werkvloer? Ja natuurlijk. Waarom niet. Een aantal grote weckpotten vol heerlijke blends, iedereen gezellig zijn of haar eigen mok of theekopje en genieten maar. Dat is uw personeel toch meer dan waard?

 

Geef mij door hoeveel theedrinkers er zijn, wat hun voorkeur is en ik regel de rest. Enne, bij elke levering verstop ik wat lekkers.

Neem  vrijblijvend contact met mij op.


TeaTag theeproeverij bij u op locatie. Hier bij Konijnendijk mode

Thee in de horeca 

 

Heeft u een horecaonderneming en schenkt u - naast dat goede kopje koffie- ook graag een kopje kwaliteitsthee? Dan is onze losse thee een prima optie. Voorkom thee van het ene merk, theekopjes van het andere merk en alle restjes van voorgaande theeaanbieders. Ga voor onze kwaliteitsthee met uw eigen uitstraling. Reclame maakt u toch liever voor uw eigen onderneming?

Onze range biedt voor ieder wat wils en past werkelijk overal. 

Ik neem u graag alle zorg uit handen en lever alles afgestemd op uw wensen.

 

 

Neem vrijblijvend contact op.


Store in store/ verkooppunt

 

Spreken TeaTag producten u aan en wilt u het graag verkopen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Daarbij maakt het niet uit wat voor winkel u heeft zolang uw klanten het een welkome aanvulling vinden. Niet iedereen houdt van online kopen. Dus voor theeliefhebbers die het product liever eerst willen zien, voelen, ruiken of zelfs proeven kan uw winkel een uitkomst zijn. En dan is het zelfs een pré als u ook de service kunt bieden dat klanten zelf een plankje of een giftbox bij u in de winkel kunnen samenstellen. 

 

 

Past uw winkel hier ook tussen?

Neem dan nu vrijblijvend contact op.


Thee beleving

TeaTag theeproeverij bij u op locatie. Hier bij Konijnendijk mode

 Proeverijen

 

Ik stel mij graag een dagdeel beschikbaar om al uw (potentiële) klanten een theeproeverij aan te bieden van de heerlijkste TeaTag blends en serveer daarbij lekkers van de beste kwaliteit. Dat kunnen bijvoorbeeld muffins zijn met eigen thee erin verwerkt of onze chocolade. Maar ook petit fours met uw logo is mogelijk. Het is maar net wat u aanspreekt. Dit zijn slechts een paar van de eindeloze mogelijkheden. Ik spreek ze graag samen door. Zeker is dat dit de band met uw klanten zal versterken en de winkelbeleving een flinke boost krijgt.

 

Interesse of vragen? Neem dan nu vrijblijvend contact op.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.