Ik ga een stapje verder.

Afscheid van de braderieën.

 

Al bijna 3 jaar ben ik regelmatig op braderieën, markten en fairs te vinden. Ondanks dat het erg leuk is om contact met mijn klanten te hebben en dat het goed is om aan mijn naamsbekendheid te werken merk ik ook dat het erg veel gesleep is tegen meestal wat tegenvallende inkomsten. Ik ben wat weggewaaid en natgeregend zeg. Spullen vielen om ( ik ben ook zo lekker handig....) gedoe met parkeren.. Ik weet nog dat ik zo blij als een kind was dat ik in het Feyenoord stadion mocht staan, dat was uniek.. Twee dagen compleet weg geregend, en de derde dag werd in verband met code rood zelfs afgelast. Zonde.

 

Tijd dus om mijn horizon te verbreden en mijn aandacht op andere dingen te gaan vestigen. 

Proeverijen bij bedrijven, High tea experiences bij bedrijven of bij mensen thuis zorgen er toch voor dat ik nog met (potentiële ) klanten in contact blijf. Dus dat stukje hoef ik gelukkig niet te missen.

 

Omdat er nog wel een paar in de planning staan ga ik die natuurlijk wel gewoon doen. Vol goede moed.

 

De eerste is in Voorschoten. Op 29 en 30 juli zijn daar de paardendagen. In combinatie met kermis en een braderie. Altijd leuk, en gezellig druk heb ik begrepen. Omdat ik bij Belle Boutique een plank huur sta ik daar 30 juli met een vrolijke kraam voor de winkel. ( in de Schoolstraat). Iedereen krijgt die dag 10% korting op alle producten. Zowel bij mijn kraam als in de winkel. Het duurt van 11.00 tot 17.00 uur.

 

Op 26 augustus sta in in Fijnaart. Eens kijken of Mariska Bauer een plankje bij me komt kopen. Zou leuk zijn ;-)

Verdere gegevens heb ik daar nog niet van.. Die komen later.

 

En op 16 september ben ik uitgenodigd door de organisator van de Dordrecht pride om een kraam te 'vullen'.. Op zich wel een leuke uitdaging.

Ik heb plankjes, ik heb potjes, ik heb tegen die tijd roze eendjes, roze,paarse en groene ballonnen zal ik voor ze opblazen.En ik heb lekkere thee natuurlijk. Dat moet  helemaal goed komen.

 

En daarna..... is het gedaan.. buiten een tweetal uitzonderingen ( tja tegen sommige kun je gewoon geen nee zeggen). 

 

Ga ik de mensen missen: ja... ga ik het gesleep en gedoe missen: nee.

 

Ik zie jullie graag in de webshop of ergens op een proeverij / high tea experience.