Over TeaTag

 

TeaTag staat voor...

premium kwaliteit, originaliteit, warmte, vriendschap, delen, flexibiliteit en sociale betrokkenheid. Alle thee blends zijn in Engeland met de hand gemengd en in Nederland met liefde en aandacht verpakt. De stijlvolle eikenhouten theeplankjes worden met heel veel plezier en inzet gemaakt bij Sociale Werkplaats  de Houtnijverij. Ons doel: hartverwarmende thee leveren die mensen willen delen!

 

 


Over Anita

Gek op thee, want koffie lust ik niet. Mensen blij maken en willen delen, dat waren de volgende twee argumenten om 'iets met thee' te willen opzetten.  Maar dan moest het wel kwaliteitsthee zijn. Dat is gelukt. Ik geniet van de fairs en proeverijen waar ik dicht bij de mensen sta en ze mijn product kan laten ruiken en proeven. Maar ook bij zakenmensen die hun klanten, personeel  en zichzelf een kopje kwaliteitsthee gunnen kom ik graag over de vloer. 

 

Thee verkopen kan iedereen, dat is een kwestie van aankopen bij een groothandel en doorverkopen. Maar dat is dus niets voor mij. Ik haal mijn thee  bij een enorm gepassioneerde Master tea blender die klein startte in een tea barn op het Engelse platteland. Dat maakt ècht verschil. 

Dan is het contact persoonlijker en dat kan ik ook weer uitdragen naar mijn klanten.  Het maakt me flexibeler en meer betrokken.

Ik deel mijn thee alleen met mensen, zowel particulier als zakelijk, die genieten van het drinken van een kwaliteitsproduct. Of dat nu thuis is tijdens een High Tea met vriendinnen of tijdens een (verkoop) gesprek op kantoor. Nieuw zijn ook de proeverijen of de High tea Experience. Die organiseer ik graag op locatie om de klantenbinding te versterken en/of de winkelbeleving te vergroten. 

 

Inmiddels weten steeds meer mensen mij te vinden. Mijn honger naar meer informatie over thee groeit met de dag en met een cursus thee-sommelier achter de rug weet ik het nodige advies te geven. En met een theeleverancier annex mentor als  (Master tea-blender) Alex achter me kan ik mijn knowhow steeds verder uitbreiden. Hoe fijn is dat!

Oh en voor wie het interesseert: Ik ben 52 jaar oud, getrouwd, moeder van 2 dochters en oma van 2 kleinzoons van 4 en 2 jaar oud.


Over Alex

Alex vertelt graag over hoe hij de theebusiness is ingerold. Eigenlijk als plagerij is hij door zijn vrienden opgegeven bij de Tetley tea academy in Engeland. Alex lustte namelijk geen enkele warme drank. Alleen bier. Maar al snel bleek hij een enorm talent te hebben en werd Master TeaTaster en is jarenlang bij Tetley in dienst gebleven. In 2007 startte hij zijn eigen bedrijf waarin hij voor vrienden- en later voor iedereen- eigen blends creëerde. 

 

Inmiddels heeft hij, als Master Tea blender, een tiental mensen in dienst en levert hij zijn thee wereldwijd. En iedereen krijgt verschillende blends, want kopiëren daar houdt hij niet van. Uiteraard nemen sommige van zijn medewerkers nu bepaalde zaken over, maar hij blijft ontzettend betrokken en is enorm genereus naar al zijn klanten. Hij blijft immers een charmante Engelsman.