Oh nee!

 

Marco Borsato verwoordde het zo: "Even slikken en weer doorgaan".

Even een tegenvallertje afgelopen weekend. Hoort bij het ondernemerschap. Maar niet altijd even leuk.

De thee in de chocolade krijgen in de vormpjes die ik had uitgekozen gaat hem dus niet worden. Te klein, te groot risico op luchtbellen en beschadigingen, kortom:  kwaliteit niet gegarandeerd. En omdat zowel ik als de leverancier voor kwaliteit gaan, staat er ineens een grote streep door de lanceerdatum van 1 september.

Gelukkig zijn we tot een oplossing gekomen. Want het erbij laten zitten is natuurlijk géén optie! Die TeaTag chocolade komt er. Alleen iets later. En misschien nog wel iets lekkerder ook. En nóg exclusiever. En variabeler. Dus laten we maar zeggen dat elke nadeel zijn voordeel heeft en de lanceerdatum iets uitstellen. Wanneer precies? Nog geen idee, ik moet het nog proeven ook. Maar september gaat sowieso lukken.

Jullie geduld word beloond. Keep you posted....

Ik ga op de achtergrond weer wat nieuwe aanpassingen doen aan de website. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0