Professionele foto's of de Iphone?

 

 

Ondertussen op zolder:  Wachtend op de nieuwe chocolaatjes en andere producten waag ik mij aan het bijwerken van de website. Dat was al bekend. Ik merk dat mijn voorkeur steeds meer gaat naar Eigen, Huiselijk, Uitnodigend, Inspirerend en Warm. 

De vraag die even rees: 'Maak ik nieuwe foto's met een fotograaf of maak ik zelf foto's in mijn eigen huis met mijn eigen Iphone' neigde eigenlijk al snel richting optie 2. Eerlijk is eerlijk: Fotografen maken mooiere foto's, maar vaak zijn zij ook gestyled. Er ligt dan geen theeblaadje verkeerd. Het licht komt precies van de juiste kant en de setting is perfect. Het kan dan ook zomaar een half uur duren eer er 1 foto is gemaakt.

 

En eigenlijk wil ik dat helemaal niet. Natuurlijk moet een foto mooi zijn, maar ik heb nog véél liever dat hetgeen op de foto weergegeven wordt echt is. Zoals het ook bij jou op tafel zou staan. Of zoals een gelukkige ontvanger het product aan de camera showt. Dat is veel meer mijn ding. Sterker nog. Toegestuurde foto's van jullie, als klant, zou ik ook graag willen plaatsen. Degene die ze naar me opsturen krijgen een mooi plekje op deze site.

 

Dus bij deze is de keus definitief. Wel een klus nog en waarschijnlijk niet in 1 dag gerealiseerd. Maar volgens mij verwacht ook niemand dat. Dit gaat helemaal goed komen. Kom maar op met die nieuwe artikelen. Mijn telefoon annex fotocamera ligt klaar.

 

En ja.. bovenstaande foto heb ik ook zelf gemaakt. Gewoon van een plant op de tuintafel met een kopje thee ernaast. Hoe simpel kan het zijn ;-)

Reactie schrijven

Commentaren: 0