Wil je suiker in je thee?

 

Normaal zit er elke maand een sample thee en chocolade in de YLA box. Vanwege de bizar hoge temperaturen in de zomermaanden doe ik liever wat anders lekkers in de zakjes.  Iets dat zich niet zo makkelijk laat smelten.

Het thema van de YLA box van deze maand is Sugar & Sweet. Dus het was wel zo leuk om dan ook een gepaste vervanging van de chocolaatjes te zoeken. Die heb ik gevonden bij Marjolein van Gioia's cadeau en feestartikelen. Zij maakt met de hand ontzettend schattige suikerklontjes in hartjesvorm. Speciaal voor TeaTag heeft zij ze de huiskleuren paars en groen gegeven. 

 

Omdat ik dit eigenlijk tè leuk vind om eenmalig aan de abonnees te sturen heb ik besloten deze suikerklontjes per 1 september ook zelf te gaan verkopen. Uiteraard in de TeaTag weckpotjes. Los beschikbaar, in de goodiebag of op de theeplankjes.

Word vervolgd....

 

Gioia's cadeau en feestartikelen heeft overigens veel meer hele leuke producten. Neem eens een kijkje op haar website. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0