Chocolade opruiming

In de komende weken gaat de laatste voorraad chocolaatjes eruit. Dat betekent niet dat ik stop met de chocolaatjes.. Integendeel. In de komende zomermaanden wordt er hard gewerkt aan nieuwe chocolaatjes. Gewoon weer met TeaTag thee erin maar in een nieuwe vorm en van een nieuwe leverancier. Ze gaan gemaakt worden door twee mensen die hun hele ziel en zaligheid in de chocolade stoppen. Het erg leuk vinden om te experimenteren en dàt merk je. Bovendien werken zij letterlijk vanuit eigen keuken. Wèl professioneel. Toch Homemade. En dat vind ik persoonlijk gewèldig.

De komende tijd zal ik dus steeds iets vaker nee moeten verkopen v.w.b. chocolade maar die schade halen we vanaf september ruimschoots in. 

 

Daarbovenop bestaat de YLA box 1 jaar. Wat ook betekent dat ik al 1 jaar tea & chocolate samples in de box mag stoppen. Superleuk om elke maand weer zoveel mogelijk met hun thema mee te gaan. Vorig jaar was het het aantal maanden behoorlijk warm waardoor de chocolaatjes nogal eens als Nutella aankwamen. Niet altijd en niet bij iedereen. Dat hing schijnbaar van de airco in de bestelbussen van de postbodes af. Maar dat risico wil ik niet meer lopen. De komende tijd zit er dus in anders bij de thee. Wat? Dat blijft voor iedereen een verrassing.

Ook voor de YLA abonnees zit er dus vanaf september pas weer een chocoladeverrassing in de box.