Moederdagcadeau 2019

Ik geef toe, deze foto is uit 2016 (tijd voor een nieuwe eigenlijk). Maar hij blijft uiteraard toepasselijk. Die twee kleintjes hebben een moeder en ik ben weer hun moeder. Mijn eigen moeder staat centraal en hoopt dit jaar haar 90ste Moederdag te vieren. Gaat ze vast redden, want ondanks haar hobby (zuchten en steunen) gaat deze kranige dame er nog elke dag op uit.

 

Iedereen viert Moederdag natuurlijk op zijn eigen manier. Heb je geen moeder meer dan is ze die dag ongetwijfeld in je gedachten.

Als TeaTag zijnde wil ik jullie een leuke korting in de webshop aanbieden van 20%. Gewoon op alle cadeautjes waar je moeder blij mee zou kunnen zijn. Om het makkelijker te maken heb ik even een moederdagpagina aangemaakt. Kun je snel en makkelijk een geschikt cadeau uitkiezen zonder heel de website door te hoeven spitten. 

 

Wil je die 20% korting vul dan 'even' deze kortingscode in: justbecauseyouaremymom. Hij is geldig tot vrijdag 10 mei.(alleen niet op de abonnementen)

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0