Een kraamcadeau, maar dan anders.

Een high tea box als kraamcadeau

Soms gebeuren er ineens van die leuke dingen die ik gewoon even kwijt moet.

Vandaag belde er een man van een paar dorpen verder. Hij vroeg of ik ook een fysieke winkel had omdat hij een cadeautje nodig had. Nee, ik heb alleen een webwinkel maar uiteraard vroeg ik hem waarmee ik hem eventueel kon helpen.

Hij was pas vader geworden van zijn tweede kindje. Een meisje dit keer. Mijn gedachten zaten dus al bij de Anijsthee.

Maar wat bleek: de kraamhulp die ze hadden was vandaag jarig en hij en zijn vrouw zochten voor haar een leuk cadeau. En ze bleek gek te zijn op thee. Dus ik heb deze kersverse vader gewoon bij mij thuis uitgenodigd en samen hebben wij een box voor de kraamhulp samengesteld. Uiteraard met de Happy Birthday sticker erop. Ik hoop dat ze ervan gaat genieten. Net zoveel als van een pasgeboren baby (al is dàt haast onmogelijk ;-)

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0