2019. nieuwe prijzen

2019. Niet alleen 4 cijfers die het nieuwe jaar aangeven maar 2019 betekent ook nieuwe prijzen. Het zal jullie niet zijn ontgaan dat de BTW is verhoogd van 6 naar 9%. 

Dus ook mijn thee en chocolade zijn duurder geworden. Maar..... omdat mijn thee vaak verpakt zit in weckpotjes, op plankjes en andere 21% artikelen hield ik daar al het tarief van 21% aan.  Dus houd ik de prijs gewoon gelijk.  Losse thee valt wel onder de 6% en die gaat naar 9% maar dat verschil ga ik op me nemen.

Ook andere artikelen als theezeefjes worden nu goedkoper ingekocht en daar profiteer jij van mee. De prijs zakt van € 7,50 naar € 6,95.

Een los weckpotje thee is iets in prijs verhoogd, maar daar zit vanaf nu ook een chocolaatje bij. De theeplankjes en de Tea for 2 box worden ook iets goedkoper. 

 

Het enige dat stijgt zijn de verzendkosten. MyParcel heeft zijn prijzen per 1 januari verhoogd. En hierdoor werd de korting die ik jullie gaf iets te groot om te dragen. Verder blijven alle prijzen zo totdat duidelijk wordt wat de Brexit gaat doen.

Zodra daar duidelijkheid over komt kan ik los met mijn nieuwe ideeën.  31 maart word dus (niet alleen voor mij) een hele spannende dag. 

 

Voor nu wens ik jullie allemaal een heel fijn, gelukkig en gezond 2019 toe en ik hoop jullie allemaal weer te zien.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0