Wat zal het nieuwe jaar gaan brengen?

De Kerstartikelen lopen goed. Ik denk dat er veel mensen gaan genieten van de thee en chocoladecadeau's , maar dit jaar zeer zeker ook van de huisgemaakte advocaat en verse aardbeienjam.

De adventsactie loopt nog tot de 19e. Op die avond heb ik mijn laatste mini kerstmarkt genaamd Moonlight Shopping in het winkelcentrum van Oude Tonge. Van 18.00 tot 20.00 uur. Daar zullen alle overgebleven (Kerst)artikelen tegen een leuke prijs worden weggedaan. Dus als je interesse hebt en in de buurt woont, kom even langs.... Woon je te ver? Geen nood, daarna gaan deze producten online in de sale.

 

En dan zitten we ineens in 2019. Een jaar waarin alles maar weer eens duurder wordt. De btw gaat van 6% naar 9%.  Wat zowel voor thee als voor chocolade geldt. De verzendkosten gaan ook al omhoog las ik in de nieuwsbrief van My Parcel. En er is nog steeds onzekerheid over de Brexit. Mijn thee haal ik uiteraard nog steeds elk kwartaal uit Engeland.

Dus de week tussen Kerst en Oud en Nieuw worden gebruikt om uit te puzzelen wat ik hier precies mee aanmoet. De gehele database zal moeten worden aangepast en prijzen worden herberekend.  Ook is dit een mooie tijd om eens te evalueren welke blends hard lopen en welke niet. Misschien moeten er wel blends worden vervangen. Elk voorstel dat je hebt mag aan me worden doorgegeven. Zolang het maar een blend is die ook in de horeca weg te zetten is. Zijn de chocolaatjes nog wel precies zoals ik ze hebben wil? Persoonlijk vind ik dat er iets teveel breuk inzit, dus ook daar ga ik eens lekker over brainstormen. 

 

 

Voor nu wens ik jullie alvast hele goede Kerstdagen toe.

Reactie schrijven

Commentaren: 0