Adventsactie. Doe jij ook mee?

Op 6 december start de adventsactie. Met exclusieve Kerstaanbiedingen èn je maakt kans op een leuk cadeau. Beschikbaar gesteld door mijzelf of door een collega onderneemster. Daar zitten hele leuke en verrassende dingen tussen. Dus ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeau? Sla dan je slag en doe mee de dag dat jouw favoriet weggegeven wordt.

 

Er zijn een paar kleine spelregels:

* Je dingt mee naar een prijs bij elke aankoop in de webshop vanaf € 15,00

* Je kunt elke dag meedoen tot 24.oo uur. Dus je aankoop wordt de dag erna pas verstuurd. Ben jij de winnaar van die dag dan word je cadeau 

    automatisch meegestuurd en word dat meegedeeld op Facebook. 

* De trekking verloopt eerlijk en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 

* Like ook even de Facebookpagina van de sponsor van die dag. Dat is een kleine voorwaarde maar dat waarderen zij vooral enorm. ( Volg jij

   overigens de pagina van TeaTag al?

* De actie eindigt 19 december. Zo komen de pakketjes niet in de allerlaatste Kerstdrukte terecht. 


Donderdag 6 december.

Doe vandaag je kerstinkopen bij ons en je dingt automatisch mee naar dit overheerlijk en overvolle blikje chocolade. Normaal zijn deze challenge tins te koop voor € 8,45 met een inhoud van 100 gram chocolade. Hier zit zeker 200 gram in. Een extra grote uitdaging dus om alle smaken nog te herkennen, maar ook al lukt dat niet helemaal, dan is het alsnog volop genieten. Vrijdag 7 december

Het jaar vliegt voorbij. Wil jij 2019 overzichtelijk beginnen, dan is deze slow and steady 6 maanden planner echt iets voor jou. Hij gaat niet op datum dus je kunt starten wanneer je wilt. Goede voornemens lukken nou eenmaal niet altijd op 1 januari. Deze planner is beschikbaar gesteld door Corina van Lilly Blue. 

Geef haar FB pagina even een dikke duim voor dit leuke item. 

https://www.facebook.com/itslilyblue  Zaterdag 8 december

 

De kans is al groot dat je een kerstcadeau zoekt voor een vriendin. Maar je kunt haar ( en jezelf) dubbel verrassen als je deze box wint. Een Tea for 2 box bevat twee soorten thee. Eentje die je vriendin erg lekker vindt, en eentje die jij het lekkerst vindt. Je mag in dit geval namelijk zelf kiezen. Dan is jullie volgende afspraak wel heel erg gezellig. Zondag 9 december

Deze vilten tasjes zijn al een tijdje bij elkaar te sparen met TAGS. Maar....ze zijn er alleen in het paars. Op verzoek is er door Joke van UMH creaties een groene versie gemaakt. Dat is haar huiskleur en ook een beetje die van TeaTag. Dit tasje is leeg al een schatje maar ik heb hem volgestopt met Tea & Chocolate samples. Leuk om uit te delen of samen te proeven met vriendinnen of familie. Koop vandaag iets in de webshop en je maakt kans op dit aaibare juweeltje. Ben je benieuwd wat Joke nog meer allemaal maakt? Volg haar dan op facebook: https://www.facebook.com/umhcreaties.nl/Maandag 10 december

Weckpotjes... Een belangrijk onderdeel van het TeaTag concept. Vind je vandaag je cadeau in de webshop dan maak je kans op een bakje met drie weckpotjes.. Eentje met thee, eentje met chocolade en eentje met schattige hartjes pepermuntjes.  De winnaar mag zelf de smaken kiezen. Behalve die van de pepermunt natuurlijk. Die zijn gewoon lekker fris ;-) Dinsdag 11 december

Al vanaf mei 2018 zit er elke maand een tea & chocolate sample in de YLA box. Een haakbox waar elke haakfanaat gewoon een abonnement op móet hebben. Vandaag mag ik zo'n box weggeven. En gezien de positieve reacties op die box elke maand ben ik daar reuze blij mee. Doe jij vandaag een aankoop in de shop dan ding jij mee en kun jij misschien al snel aan de slag met een patroon dat zij deze maand voor je hebben uitgekozen. Voorwaarde vandaag: like hun facebookpagina: https://www.facebook.com/YlaLifestyle/ om mee te dingen.

Mocht je lid willen worden van de box krijg je ook nog eens toegang tot hun besloten facebookgroep. En die is heel gezellig! Zij sturen de box zelf naar je op. Woensdag 12 december

De meeste zullen het weten. TeaTag opereert vanuit Goeree Overflakkee. Als klein kind, wonende in Den Bosch moest ik altijd giegelen om deze naam. Nu woon ik er sinds 2007 en lach ik om de leuke Flakkeese teksten die staan op het servies van de Servieskast. Eigenaresse Meriam is inmiddels een lieve vriendin geworden en ik ben dan ook blij dat ik namens haar een 'chocolademelk' mok mag weggeven. Zelf doe ik daar nog een aantal home made TeaTag's ChocBlocken bij. Hoef je zelf alleen maar even warme melk op te warmen. Een cadeautje dat past in deze koude maand. Wil je meer van haar unieke servies zien? Kijk dan eens op 

https://deservieskast-com.mijndomeinwebwinkel.nl/ Donderdag 13 december

Linda van Bewust met eten doneert deze koekjesstempel. Er was keuze uit een paar teksten. Ik koos voor Congrats. Deze stempel zit samen met een koekjestrommel en wat heerlijke versgebakken koekjes in mijn Congrats doos. Het kan namelijk zomaar zo zijn dat er iemand in je familie of vriendenkring in december jarig is. Leuk cadeau! Zij kan de zelf gebakken koekjes bewaren in de schattige trommel. Heeft ze zin in een theecake dan kan dat ook, want een zakje thee zit er ook bij.  Ben je zelf ook gek op bakken? Kijk eens op haar website: https://www.bewustmeteten.nl/Vrijdag 14 december

Kies je vandaag je kerstcadeau dan ding je mee naar een heerlijk theepakket. Diverse soorten thee in een kistje, natuurlijk vergezeld van een theezeefje. Zo zou je zomaar eens alle 12 TeaTag blends in 1 keer kunnen winnen. Lijkt mij geen straf eerlijk gezegd.Zaterdag 15 december

Al langer dan een jaar is LM mode in Oude Tonge een TeaTag verkooppunt. Eigenaresse Lenie doneerde deze ultra zachte en handige Brandtex tas. Ik zou hem haast zelf houden. Maar...als jij deze graag wil winnen dan zou ik vandaag een bestelling plaatsen in de webshop. De ontvanger van jouw cadeautje blij...en jij blij. De welbekende twee vliegen in 1 klap... Oh nee. uiteraard ben ik ook heel erg blij met weer een nieuwe klant. Ben je eens in de buurt van Oude Tonge ( ja..je weet het nooit!!) loop dan eens bij haar binnen. Word zij vast ook blij van. Dabbestraat 9. Facebook: https://www.facebook.com/lm.mode/Zondag 16 december

Zit je in de kleine kinderen of ben je al gezegend met kleinkinderen dan is deze prijs superleuk. Deze BoefBandito is juist vandaag te winnen omdat mijn kleinzoon jarig is. Vijf jaar alweer en oma's grote trots. Geen baby meer dus, maar ook naast zijn grotejongens bed staat nog een BoefBandito.  Hij kan in de magnetron worden opgewarmd en doet dan dienst als lekker warme kruik. (De beschrijving hangt aan zijn billen).

Deze knuffel heeft ook zijn eigen populaire Instagram account met maar liefst 25,9K volgers met grappige foto's en erg goed gemonteerde filmpjes. https://www.instagram.com/boefbanditoMaandag 17 december

Het is altijd weer bedenken wat je in de feestmaand aan iemand moet schenken. Thee en juwelen zijn twee hele leuke opties. Bestel je vandaag iets van thee -  of chocolade - in de webshop dan kun je ook nog eens gratis een setje oorbellen uitzoeken bij Jewels with flair. Eigenaresse Erlinde (mooie naam hè) stuurt ze dan rechtstreeks naar je op. Je kunt ze vast bekijken op haar website: Jewelswithflair.

En dan maar hopen dat je in de glimmende prijzen valt. 

 Dinsdag 18 december

Na de feestdagen is het weer even afkicken. Bijkomen van alle drukte en familiebijeenkomsten. De eerstkomende feestdag is 2019 is Valentijnsdag. Niet iedereen doet eraan mee, maar als je een geliefde hebt (of stiekem iemand op het oog hebt) dan is een cadeautje sturen wel érg leuk. Wil je met een interessante korting mijn gloednieuwe Valentijnsproducten aanschaffen dan is vandaag de dag om je aankoop te doen. Ik geef maar liefst aan 3 klanten vandaag een cadeaubon voor € 5,00 weg. Te besteden in Februari 2019.Woensdag 19 december

 

 

Wat de laatste prijs van deze Adventsactie is, is nog een beetje geheim. Misschien verklap ik dat in de loop van de actie.. Misschien ook niet. Een verrassing is ook wel eens leuk toch? Voorwaarde hierbij is: zet hem even op de foto op facebook ;-)Reactie schrijven

Commentaren: 0