We zijn er weer. Lang leve WIFI.

En we hebben zowaar weer WIFI èn televisie. Het is bijna onwerkelijk. Dit betekent dat ik eindelijk weer leuke posts kan maken. Acties kan neerzetten, kortingsbonnen kan aanmaken, mijn website kan aanpassen etc. etc. ( Sorry Jimdo maar dat is met een mobieltje haast niet te doen). 

Er zijn voldoende ideeën om een leuke adventsactie neer te zetten. Zowel op deze website als op Facebook. Ik hoef niemand te vertellen dat de feestdagen voor je het weet weer voor de deur staan.

Voor volgend jaar heb ik ook alweer leuke plannen. Maar mocht jij nou een leuk idee hebben of een suggestie voor een product wat je graag bij mij in de webshop zou willen zien, schroom je niet om mij dat dan te melden. Ik sta voor elke suggestie open. 

info@tea-tag.com.

Reactie schrijven

Commentaren: 0