Beter een goede buur.....

Dat geldt natuurlijk altijd maar in dit geval extra. Al vanaf de verhuizing op 15 september j.l. hebben wij geen internet en tv. Veroorzaakt door een kabelbreuk. Die kunnen ze wel repareren maar dat wordt 26 oktober. De straat en voortuin moeten hiervoor weer open en dat terwijl ze net allemaal zijn aangelegd. Daarna kan KPN pas komen aansluiten. Nu hoef ik niemand te vertellen dat een webshop hebben zonder internet eigenlijk geen doen is. 

Gelukkig blijven de bestellingen wel binnenkomen en mag ik de administratie en de verzendstickers printen bij een lieve buurvrouw. Mijn dank daarvoor is groot en de vriendschap groeit met de dag. Sterker nog, hier gaan nog hele leuke dingen uit voortkomen. Hierover volgend jaar meer..

 

Dit bericht typ ik even vanuit mijn schoonvaders huis ( lees  gratis WIFI) . Binnengekomen facturen worden naar manlief geforward en door hem op zijn werk geprint. Een foto maken en op Instagram zetten lukt nog wel met 4G. Het is behelpen, maar ach, het komt goed. Zodra alles weer werkt kan ik weer lekker aan de website werken en verse blogs schrijven. En aanbiedingen maken. De feestdagen staan namelijk ook voor de deur, al lijkt het nog volop zomer.

Tot later....

Reactie schrijven

Commentaren: 0