Voorbereiden- verhuizen- even behelpen

Vanaf vandaag (15 september 2018) woon en werk ik vanuit een nieuw/ tijdelijk huurhuis. 

Wij hebben een prachtig nieuw huis gekocht dat pas maart 2019 wordt opgeleverd en ons oude huis is verkocht. En daar moeten we vandaag uit. Gelukkig mogen wij tot die tijd een mooie woning huren. Ook een nieuwbouwhuis in dezelfde wijk.

 

Ondanks alle technieken van tegenwoordig lopen we toch tegen wat probleempjes aan. Zo word internet en televisie pas over 1,5 tot 2 weken aangesloten omdat de glasvezel eerst moeten worden 'geactiveerd'.  De meeste bewoners schijnen via Ziggo ( CAI aansluiting) naar de tv te kijken. Wij kozen voor glasvezel/KPN. De ontvangst van GSM is ook abominabel vanwege de goede isolatie van het huis. Elk voordeel heeft dus schijnbaar ook zijn nadeel. 

 

Kortom. De komende twee weken ben ik wat slecht bereikbaar en worden bestellingen een uitdaging vanwege het uitdraaien van de adresstickers en de facturen een probleem. Mijn excuses daarvoor alvast.

 

Ga ik nu verder met inpakken. Vandaag verhuisdag 2/2

Reactie schrijven

Commentaren: 0