Top 3 vaderdag theecadeau's

Natuurlijk zegt vader blij te zijn met sokken, een stropdas, een luchtje of een tekening. Maar voor alle vaders die van thee (en chocolade) houden zijn deze Vaderdag cadeau's toch wel ultiem. En.... weer eens wat anders.

 

1.

Earl grey is en blijft een veel gedronken blend onder mannen. Dus deze combinatie staat centraal in de Vaderdagbox. Voor de vaders die niet houden van tierelantijntjes als zeefjes, plankjes en schattige mini potjes. Maar die simpelweg willen genieten van  thee en chocolade. In deze cadeaubox zit 100 gram thee en maar liefst 200 gram Earl grey chocolade.

Daar gaat hij echt wel blij van worden en lang van genieten. Bestel deze vaderdagbox tijdig voor de speciale prijs van € 16,95.  

Gaat zijn voorkeur toch uit naar een andere blend? Geen probleem, even scrollen en zijn favoriet komt snel jullie kant op. 

 

2. 

Stoer, stoer en nog eens stoer.. en toch leuk. Een handgemaakt eikenhouten theeplankje met zijn lievelingsthee èn chocolade. Staat leuk (eh stoer) op zijn bureau. Thuis of op kantoor.  T/m 14 juni is deze combinatie in de aanbieding voor € 19,95.  Bestel dit theeplankje hier.

 

3. 

Verras vader met 4 soorten thee. In een High T box. Al plakken we daar voor de gelegenheid de "Just because...." sticker op.

In deze box zitten 4 weckpotjes met zijn 4 favoriete theesoorten. Ga voor de opties die wij gemaakt hebben of stel hem zelf samen. 

T/m 14 juni is deze box in de aanbieding voor € 19,95. bestel deze Just because box hier. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0