Tea & chocolate abonnement

Ik zet hem even 'in the picture' . De Tea & Chocolate box in abonnementsvorm.

 

In elke box zit een weckpotje thee, een navulling van dezelfde blend en een doosje matchende chocolade. Natuurlijk mag je zelf kiezen welke blends je wil ontvangen. Bij dit abonnement is bewust gekozen voor 2, 3 of 5 maanden. Om de simpele reden dat je er een gratis passend theeplankje bij krijgt. De 2, 3 of 5 weckpotjes die je ontvangen hebt kun je dan mooi presenteren. Je spaart ook direct TAGS voor die  goedgevulde vilten goodiebag. Mocht je voor het 5 maanden abonnement gaan zit je al op de helft qua punten. Dat gaat lekker snel.

 

Leuk om voor jezelf bij elkaar te sparen, maar natuurlijk ook als cadeautje voor iemand anders. 

Kijk snel welk abonnement het beste bij je past.

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0