Huh? Chocolade met thee? Hoe dan?

Het is alweer bijna een maand geleden dat het Tea & Chocolate concept werd gelanceerd. Het idee van thee in chocolade is vrij nieuw dus ik moet het nogal eens uitleggen. Nadat het chocolaatje eenmaal geproefd is niet meer trouwens....dan proeft iedereen het direct. 

 

Het komt er simpelweg op neer dat mijn thee letterlijk in de chocolade vermalen wordt. Het wordt dus niet eerst gezet. Gewoon de rauwe thee om het zo maar te zeggen. Omdat ik 12 theeblends heb zijn er ook 12 soorten chocolade. Sjaak, de chocolatier heeft bij elke theeblend de juiste variant chocolade gekozen. Zo passen Forest fruit en Minty detox perfect bij de pure chocolade en de Jasmine white bijvoorbeeld in de witte chocolade.  Geloof me.. Mijn testteam heeft meerdere varianten geprobeerd. Dit eindresultaat is naar ieders verwachting en krijgt telkens weer een dikke voldoende.

 

Ik beschik dus sinds kort over: English breakfast chocolade, Forest fruit chocolade, Earl grey chocolade, Rose lavender chocolade, Rooibos vanilla chocolade, Minty detox chocolade, Lemon green chocolade, Jasmine white chocolade, Vanilla pink chocolade, Chamomile chocolade, Masala chai chocolade en Aniseed chocolade. Aan jou de keus.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0