Relatiegeschenken

Hartverwarmende relatiegeschenken

 

Het is er alweer tijd voor: relatiegeschenken. 

Voor personeel, zakenrelaties, zakenpartners en/of klanten. Of je nu iets kleins geeft of groots uitpakt, hartverwarmend is het altijd. 

Van een zakenrelatie van mij heb ik al een paar opdrachten gekregen, ook voor de komende feestdagen. De uitdaging om daar iets leuks van te maken heb ik geaccepteerd en volgens mij ook wel goed uitgevoerd. De grootste uitdaging voor mij zit hem in het bedenken van iets om hèm te bedanken voor zijn klandizie in 2017.In dit geval is thee dan weer een beetje afgezaagd ;-)

Maar ook dat gaat goed komen.

 

Heb jij nou ook een aantal zakenrelaties waar je graag iets aan wilt geven? Neem even contact met mij op. Dan verzin ik wel weer een gepast bedankje voor jouw klandizie.

Het lijkt wel Thanksgiving.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0