Reserveer nu alvast je Kerst cadeau tasje

Schrijf je in en ze wordt persoonlijk voor jou gemaakt.

 

Misschien ken je haar al? Onze vilten goodiebag met TeaTag producten. Je spaart haar gratis bij elkaar als je producten in onze webshop koopt.

 

Maar ze komt ook beschikbaar als kerstcadeautje. Boordevol heerlijke TeaTag Kerstgoodies. Met een weckpotje thee naar keuze + een navulling, chocolade, English fudge, chocolademelk, en een theezeefje. Een ontzettend leuk cadeautje voor een theeliefhebber. Of voor jezelf natuurlijk. Het tasje is herbruikbaar. En echt superhandig als je maar een paar persoonlijk dingen hoeft mee te nemen. 

 

Deze tasjes worden door UMH creaties op bestelling gemaakt. Dus wil je er eentje bemachtigen, schrijf je dan in vóór 11 november. 

Op die datum ontvang jij de factuur en na betaling gaan wij voor je aan de slag. Woensdag 6 december worden de tasjes op de post gedaan. Wil je het eerder omdat het een Sinterklaascadeautje is, geef dat dan even aan.

 

De prijs van deze verwentas is € 29,95

 

Wil je er eentje reserveren? Stuur ons dan even een mailtje.