Warm en stijlvol of strak en modern. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

De geoliede eikenhouten plankjes  zijn erg stijlvol en staan mooi in elk interieur. Maar bestaat jouw interieur vooral uit witte meubels dan past dit whitewash plankje daar natuurlijk veel beter bij. Daarom zijn zij vanaf nu ook verkrijgbaar in de webshop. 

 

Tja, wat moet ik er verder nog over vertellen? Buiten dan dat deze nieuwe lading plankjes ook weer met heel veel inzet en plezier zijn gemaakt door de Houtnijverij en dat mijn man ze voor jullie heeft gelakt met whitewash. Drie lagen maar liefst dus de plankjes zijn goed beschermd tegen vocht en vlekken. De plankjes oliën heb ik zelf gedaan. Heerlijk in de tuin, 25 graden, onder een parasolletje. Werken is soms helemaal zo zwaar nog niet. Ik hoop dat jullie er net zoveel plezier aan gaan beleven. Ik zou er dan alleen wel even wat potjes thee bij bestellen.