De High Tea Experience is terug

 

Een High Tea Experience bij jou thuis. Met 5 soorten thee die jij wil. Gebak wat jij wil en uitnodigen wie jij wil.  Klinkt goed toch?

Vanaf vandaag is deze experience weer beschikbaar.

 

TeaTag zou TeaTag niet zijn als we dat niet nèt iets anders aanvliegen dan de meeste aanbieders. Wil je geen klassieke High Tea maar bijvoorbeeld allemaal losse TeaTag muffins, of een soort van bruidstaart om subtiel (ahum) aan te kondigen dat je gaat trouwen. Of maak middels een geslachtstaart bekend of je een jongen of een meisje verwacht, met daarbij natuurlijk de anijsblend met muisjes. Heerlijk..

Er zijn nog meer opties hoor. Wij zijn van alle markten thuis. Alles kan in overleg. Te boeken vanaf 8 personen. Tot maximaal 20 personen.

Het ligt er maar net aan hoe groot je jouw feestje wil.

 

Ik nodig je van harte uit eens op de High T pagina te kijken en vragen kunnen altijd worden gesteld. Beantwoorden doe ik ze graag. Ben je eruit? Dan stel ik één persoonlijk product samen wat met 1 klik op te muis voor jou wordt vastgelegd. Superhandig.

 

Oh ja, voor de mensen die de vorige High Tea Experience nog kennen (die bij bedrijven worden gehouden). Die komen ook terug hoor. Maar dan georganiseerd vanuit de bedrijven. TeaTag is dan onderdeel van het geheel. 

 

Een derde variant is ook in de maak. Ook leuk! Daarover later meer.