Wil jij ook alles als eerste lezen, weten en proeven?

Maar ook:  Meedoen aan leuke acties. Meebeslissen over nieuwe TeaTag producten. Lekker met andere mensen praten over thee of recepten uitwisselen over al dat lekkers wat je bij de thee kunt eten. Bak je zelf graag?

Gezellig meedoen met het insturen van leuke foto's en zo af en toe een TeaTag challenge winnen behoren ook tot de mogelijkheden. 

Kortom het wordt een gezellige club die los staat van de bestaande TeaTag Facebookpagina. 

 

Waarom deze groep?

Ik kan dit alles toch ook op de gewone pagina zetten? Ja. klopt! Alleen komt het dan bij bijna niemand meer aan of de berichten worden genegeerd door mensen die de pagina in een ver verleden eens geliked hebben. Niet efficient en al helemaal niet gezellig. Eigenlijk gewoon best frustrerend. 

Met het opzetten van deze besloten  groep bereik ik echt de mensen die geïnteresseerd zijn in thee en in TeaTag.  Ben jij zo iemand? Dan heb ik je er heel graag bij.  De url om je aan te melden is https://www.facebook.com/groups/teatagshares/

Let's share.....