Vaderdag 2017

Zondag 18 juni is het alweer zover. Vaderdag! Dus de tijd breekt aan om een cadeau voor hem te gaan zoeken. De nodige aftershaves, boeken, en sokken zullen dit jaar wel weer de revue passeren. Maar wil je eens origineel zijn, geef vader dan eens thee cadeau. Dan moet hij er wel van houden natuurlijk, maar dat spreekt voor zich. En zo'n stoer plankje vindt toch iedereen leuk. Vul hem met zijn favoriete blends. Eventueel aangevuld met een zeef en hij kan elke avond voor de buis van jouw cadeau genieten. Wekenlang.

 

En als jij de moeite wilt nemen die blends bij elkaar te zoeken krijg je van mij 50 gram van je eigen favoriete theeblend cadeau. Om ook met TeaTag kennis te maken. Ik zou zeggen: kijk even rond  in mijn webwinkel. In het "opmerkingen" veld bij je bestelling mag je opgeven welke thee jij er graag gratis bij wil.

 

Voor ik het vergeet: Heb je een jonge zoon of dochter die iets leuks en betaalbaars zoekt voor papa of opa, dan is 1 weckpotje in een cadeaudoosje misschien een leuk idee. Kost maar € 10,20 inclusief verzendkosten. 

 

Ik wens iedere vader in ieder geval alvast een hele fijne vaderdag. Die van mij kijkt van boven met me mee.