Handenvol....thee

handenvol thee

 

Alle voorbereidingen voor moederdag zijn afgerond. Er worden gelukkig een aantal moeders verrast met een TeaTag box.

Maar nu: Eigenlijk staat er wel erg veel op het To do lijstje.

Ik ga de High tea experience een beetje aanpassen. Daar komen meerdere opties van. Er komen leuke subscription boxen aan. De themaboxen bevatten nu alleen nog 4 potjes thee, maar daar komt ook een cadeautje in dat bij de gelegenheid past. Daarnaast gaat er over 1,5 maand een heel leuk theehuis open in Ouddorp dat ik mag gaan leveren. Dit wordt tevens een verkooppunt van alle TeaTag artikelen. Leuk om naar uit te kijken dus. 

 

Verder komen er een paar braderieën aan en ga ik de website nog wat warmer maken, met wat meer beleving. Door het volgen van een minicursus en daardoor een kritisch naar mijn eigen website te kijken zie ik toch een aantal dingen die veel beter kunnen. Dus ik ga ook nog eens heerlijk aan de slag met foto's en teksten.

Kortom.. de komende weken heb ik mijn handen vol. Maar dat gaat het waard zijn.