Wij dekken de tafels bij Interieur Paauwe.

Al eens een High tea gedaan in een showroom?

 

Ik ook nog nooit, maar zondagmiddag 26 maart van 14.00 tot 16.00 uur heb je die kans. Dan dekken wij een paar stijlvolle eettafels bij Interieur Paauwe in Zonnemaire en kun je gezellig komen aanschuiven. Tenminste als je een ticket hebt. Er zijn namelijk maar 20 plaatsen beschikbaar.

 

Deze stijvolle meubelzaak verkoopt klassieke, moderne, landelijke, industriële, retro en vintage meubelen en daarom leek het mij een leuk idee om daar ook de lekkernijen deze keer op af te stemmen.

Atie is een kei in het bakken van Zeeuwse Bolussen.. We zitten dan tenslotte in Zeeland dus die kunnen we echt niet weglaten. Voor de liefhebbers van klassiek hebben wij de slagroom en mokka schnitt.  Ben je van het landelijke? Val dan lekker aan op onze zelfgebakken appeltaart. Ben jij een modern typje dan is er volop keus uit kleine chique hapjes.

Natuurlijk mag je ook lekker alle TeaTag blends uitproberen. Mengen, proeven en vindt je het lekker? Dan vul ik ter plekke  een zakje en mag je het met een leuke korting direct mee naar huis nemen. 

De verrassing deze keer is een goodiebag waar wij allemaal wat in gedaan hebben. Wat precies...dat blijft dus een verrassing. 

 

Bel je vriendinnen, moeder, oma of kom gewoon gezellig met je man. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar voor € 25,00. Hieronder of op de High Tea Experience pagina.

 

Het hele team staat voor je klaar. Zien we je daar?

 

Ticket voor de High tea experience

Bij Interieur Paauwe. Zondag 26 maart van 14.00 tot 16.00 uur.

Voucher High tea experience

€ 25,00

  • Beschikbaar

Reactie schrijven

Commentaren: 0