Fifty shades of (earl) Grey

 

Werken met mijn thee is altijd al leuk. Maar soms komt er iets voorbij dat het extra leuk maakt. Zo ook dit. Ik kreeg vorige week een telefoontje dat ik vanwege een ziekmelding van iemand anders (sorry.... beterschap, maar YES!!!) op de ladiesnight van Pathé de Kuip mag staan morgen.

Fifthy shades darker gaat dan in première. En daar komen behoorlijk wat vrouwen op af.

 

Nu ben ik met TeaTag enorm flexibel en kan ik mijn product (bijna) overal op aanpassen. Dus ben ik aan de slag gegaan met  Earl grey, linten en touwen. Wat overigens ook nog een ontzettend leuk gesprek opleverde met de dame van de winkel. Hoe leuk is het om te zeggen: "Doe mij maar 25 meter touw een aantal tie rips ;-)"

 

Ik moet toegeven dat ik hier het hele weekend aan het zitten sleutelen. Maar mijn hemel wat was het leuk. Die lol nemen ze me sowieso al nooit meer af. Morgen ga ik met een redelijke hoeveelheid Earl grey cadeautjes richting Rotterdam. Van sommige artikelen heb ik er maar een paar gemaakt dus ladies die een kaartje voor morgen hebben bemachtigd: kom op tijd langs.. we staan op de tussenverdieping.

 

Laters, Baby.