Kom kennismaken met onze High Tea experience.

TeaTag's High tea experience.

 

Een High tea, maar dan héél anders.

 

In Februari is de Kick off van onze TeaTag tea experience. Samen met Atie van Taart en Fantasy organiseer ik eens per maand een soort van High Tea. Vergeet de scones, sandwiches en andere standaard hapjes. Hier kunnen slagroomtaarten of tafel komen, of muffins gebakken met onze eigen thee erin, of Zeeuwse bolussen. ( Ik moest serieus even denken aan de Film Soof. Een goed kwaliteitsproduct leveren, maar wel gewoon heerlijk rommelig en op geheel eigen wijze. )

 

Dit alles gaat plaatsvinden op exclusieve locaties. Dat kan variëren van een tent tot een kasteel en alles daartussenin. Vaak zijn het onze zakenrelaties die graag hun locatie beschikbaar stellen. Daar koppelen we dan ook meteen een thema aan vast. Lastig uitleggen zonder gelijk teveel prijs te geven, maar denk aan een tea experience als het kersentijd is. We zitten dan in een kersenboomgaard,  er wordt onbeperkt TeaTag thee geserveerd, het gebak is allemaal -met liefde! - gemaakt met kersen erop, eronder of erin en als verrassing krijg je een bakje kersen mee naar huis. 

Elke TeaTag tea experience heeft namelijk ook een verrassing. Die krijg je ter plekke òf krijg je mee naar huis. Bovendien krijg je tijdens elke  tea experience 10% korting op al onze producten. 

 

Eén van de belangrijkste redenen om deze (High) tea's te organiseren is het sociale karakter ervan. Ons doel is dat je je moeder of oma eens even uit dat bejaardentehuis haalt. Je eenzame buurman of vrouw even meeneemt, of iemand verrast die het zelf niet kan betalen.  Verdiend een collega een bedankje? Wil je deze ervaring met je zus delen of met een hechte groep vriendinnen? Redenen genoeg om eens bij ons aan tafel aan te schuiven. En wij hopen zo dat er tijdens deze bijeenkomsten leuke gesprekken ontstaan en misschien zelfs nieuwe vriendschappen worden gesloten. Er kunnen maximaal 20 personen per keer deelnemen. Om die contacten te onderhouden komt er een besloten Facebookgroep voor alle deelnemers.  Bovendien geniet je van exclusieve aanbiedingen en weet je de laatste nieuwtjes als eerste. 

 

De TeaTag tea experience zal elke keer compleet anders zijn, dus denk niet dat je het na één keer gezien hebt. Een voucher om deel te mogen nemen kost € 25,00 en is via onze tea experience pagina verkrijgbaar. De verkoop sluit een week voor de geplande datum.( tenzij we eerder zijn uitverkocht natuurlijk) Dit ivm planning/inkoop van de verse ingrediënten. 

 

 

Zullen we dan nu de eerste maar verklappen?

 

De eerste is gepland op zaterdag 25 februari. Omdat 2017 nog niet zo lang bezig is, vonden wij een sportschool  wel een geschikte locatie voor deze eerste keer. Een soort van High tea-en in je joggingbroek, hoe grappig is dat? Als verrassing deze keer krijg je namens TeaTag een gratis yogales aangeboden. Vooraf natuurlijk, want naderhand zitten de (gezonde) hapjes en al die kopjes thee je in de weg.

Bestel een kaartje of lees er eerst meer over op onze speciale Tea Experience pagina.  

 

Kaartjes zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Zien we jullie een keertje?