Februari. Met de F van Fantastisch.

 

Februari komt eraan.. Mijn hemel wat gaat er dan allemaal gebeuren...

 

 

Valentijn

 

Om te beginnen is het natuurlijk Valentijnsdag op de 14e.. Een uitgesproken dag voor het geven van een hartverwarmend cadeau aan je grote liefde. Als ze dan ook nog eens van thee houdt, zou ik zeggen:  This is the place to be.. Onze "you're my valentine" boxen bevatten Vanilla pink       (jaaa met hartjes) en Chamomile.. En een combi van deze twee blends.

 

Heeft jouw partner altijd een keiharde hint nodig?  Kopieer en plak deze link  https://www.tea-tag.com/shop-1/themaboxen/you-re-my-valentine/  en app het aan hem door ;-) 

 

 

Verjaardagen

 

Verder bestaat onze facebookpagina op de 14e ook 1 jaar. En de 16e ben ik zelf jarig en word ik 51 jaar. Dubbel feest dus. Maar dat vier ik zoals altijd redelijk bescheiden. Met een driedaagse kortingsactie van € 2,50 op alles in de webshop. Gebruik code: feest

 

 

2 presentaties

 

En dan staan we ook nog op 2 zeer verschillende gelegenheden. Op 3 februari van 19.00 - 22.00 bij sportschool Dynamic motion in Oude Tonge. Ik bezet 1 van de tafels die opgesteld staan tijdens hun new years workout. Tussen de proeflessen door lekker wat thee proeven. De Valentijnsboxen heb ik dan uiteraard ook bij me.

En op 10 februari sta ik op een ladiesnight bij Magnolia bloemen en woonaccessoires in Bruinisse van 17.00-22.30 uur. Heel gezellig.

 

 

En dan nog iets héél leuks....

 

Maar daarover lees je zaterdag alles.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0