Heerlijke aanval op het griepvirus

de griepbox... boordevol gezonde theetjes

 

Ken jij nog iemand die op vrijdag de dertiende met griep in bed ligt?

 

Dan hebben we hier een sympathiek cadeautje. Namens jou. Boordevol ingrediënten die geweldig  zijn voor je vriendin maar heel erg slecht voor het griepvirus.

 

Zal ik ze eens voor je opsommen:

 

Lemon green bevat:  antioxidanten, terpenen, alcoholen, ketonen, aldehyde en esters. Kortom : is antibacterieel en helpt tegen diarree. Citroen- en sinaasappelschillen zitten boordevol vitamine C. Zelfs nog meer als in de vrucht zelf. Zonnebloemblaadjes stimuleren de cel vernieuwing en werken koortsverlagend.

Jasmine white bevat: Spearmint, rijk aan Vitamine C, goed voor de spijsvertering en helpt tegen misselijkheid, hoofdpijn en vermoeidheid. Jasmijn verlaagt de hartslag en werkt kalmerend.  De witte thee die erin zit gaat ziekteverwekkers te lijf. Tot slot de ginsengwortel: boordevol mineralen, vitamine A,B en C en aminozuren.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                   En niet te vergeten Minty detox: Daarin zit anijszaad, dat vooral Vitamine B 6 en ijzer bevat. Goed voor de luchtwegen en ook niet geheel onbelangrijk: een frisse adem. Venkel brengt de ingewanden tot rust. Gember heeft een ontstekingsremmend effect en bevordert het uitzweten van afvalstoffen. Melkdistel helpt de lever ontgiften. Heeft een sterke antioxidantwerking en stimuleert de werking van de gal.  ( bron: mens en gezondheid)

 

Dus….

 

Wie gun jij deze energiebooster?  Ik heb er een aanbieding van gemaakt ( € 21,95) geldig tot 31 januari. Inclusief zeefje, das wel zo handig. Hopelijk is iedereen dan weer op de been.