Zeg het met thee.

Hartverwarmende cadeauboxen met premium kwaliteit losse thee. Nu met lieve teksten.

Zeg het met thee.

 

Het is vandaag 8 januari. Kerstmis met de bijbehorende cadeautjes ligt alweer een paar weken achter ons. En "De beste wensen voor het nieuwe jaar!!" hebben we nu zo ongeveer ook wel voldoende toegewenst gekregen.

Het is ook wel even goed zo. Het normale leven heeft toch ook wel wat.

 

Mijn afgelopen week zat boordevol planningen. Heel erg lastig want ik wil wel èrg veel dit jaar. Geen ontkomen aan dat dat dus zorgvuldig gepland moet worden. 

Niet iedereen weet dat het idee van TeaTag een paar jaar geleden begonnen is met tekstjes, die zouden op tags moeten komen. Vandaar ook de bedachte naam TeaTag.  Ja inderdaad, wat Pickwick nu zo ongeveer doet met zijn labels.  Die jongens hebben iets meer budget ;-)

 

Dat idee heeft uiteindelijk geresulteerd in - een soort van- wensenvelopjes met thee daarin. Lang verhaal, waar ik nu niet dieper op inga. Maar...die gaan dit jaar nog terugkomen in een aangepaste vorm. Leuk om naar uit te kijken.

 

De teksten komen nu alvast terug in de giftboxen. Zo kun je niet alleen meer een HighT box weggegeven, maar geef je direct een hartverwarmend bedankje, een felicitatie, een beterschapswens.  Of gewoon zomaar een cadeau, omdat je je vriendin de allerliefste vindt. Uiteraard zijn de teksten in het Engels. Ons concept is zo en wees eerlijk, het klinkt vaak nog mooier ook. 

 

Happy birthday-- Congrats -- Big hugs for you -- A warm thank you --  Get well soon  en Just because...zijn de teksten die nu beschikbaar zijn. En..omdat het over een maand al Valentijn is zit  You're my Valentine er ook al bij. Iedere box is te vullen met 4 weckpotjes thee naar keuze.

 

Bekijk hier alle boxen. 

 

Ook hier komen nog varianten op, maar zoals ze in het Engels zo mooi zeggen: One thing at a time".

 

Ik hoop dat jullie vele vriendinnen, partners, moeders of zussen kunnen raken met deze hartverwarmende boxen. 

In ieder geval alvast a warm thank you voor jullie klandizie in 2016. 

 

Anita