Dag Sinterklaasje. Welkom Kerstman

Een heerlijk theecadeau voor kerst

Vanaf vandaag zijn ze te verkrijgen. Het leukste kerstcadeau voor een echte theeliefhebber. Die houdt namelijk wel van allerlei smaakjes proberen. En als hij of zij die van TeaTag nog niet kent is deze box wel heel erg leuk. Ze zijn te verkrijgen in 3 varianten. Met zwarte thee, met groene thee en met theïne vrije thee.  In iedere box zit een weckpotje thee en een navulling.. Van twee verschillende blends.

 

Het leuke daarvan is dat deze twee onderling ook weer te combineren zijn tot een nieuwe blend. Een zeefje om gelijk te beginnen zit ook tussen de sizzle verstopt. Als grappig extraatje hebben we er ook nog een theebloem bijgedaan. Altijd leuk om die te zien ontluiken in een glazen theepot. 

 

Dus.. ben je op zoek naar het ultieme kerstcadeau voor een vriendin of familielid? Met deze box kan er heerlijk worden geëxperimenteerd, geproefd en gedeeld.  bekijk ze hier...

 

Enne hou je zelf ook van thee? Verwen jezelf dan met een klein theecadeautje voor onder je eigen kerstboom. Extra  voordelig mee te bestellen met een X-mas box. 

 

Merry Christmas ..